Cumartesinin galibi belli oldu! Kuzey Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi?

Cumartesi günleri yayınlanan, Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve tv8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin kıran kırana geçen ekran yarışının kazananı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cumartesinin galibi belli oldu! Kuzey Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi?

Süreç Film’in, Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen eğlenceli bölümüyle, Total ve ABC1 kategorilerinde birinciliği göğüslerken; AB'de 3. sırada yer alsa da bu kategorinin de yine en çok izlenen dizisi oldu.

showtv.com.tr'de yer alan habere göre; Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen bölümündeki heyecan ve eğlence dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kuzey Yıldız’ı İlk AşkABC1’de yüzde  6.29 rating  ve yüzde 15.22 izlenme  payı, Total’da 8.53 rating  ve yüzde 20.20 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 4.94 rating ve 12.52 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #aşkhastasıetiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aşkhastası etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

tv8'in sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı, jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz'un oturduğu fenomen yarışması O Ses Türkiye ise; AB kategorisinde ilk sırada yer alırken, Total'de 5 ve ABC1'de de 2'nci sırada yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin