Çukur'un yeni bölümüne büyük buluşmalar damga vurdu!

Cumali, İdris ve Sultan'la bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'un yeni bölümüne büyük buluşmalar damga vurdu!

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Cumali, babası İdris ile annesi Sultan’la yüzleşti. Büyük saldırı sonrasında tek kelime bile etmeyen Sultan’ın, Cumali’yi görünce “Oğlum!” demesi ve eski haline dönmesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu.



Pazartesi akşamları zirveden inmeyen ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde beklenen buluşma yaşandı. Geçtiğimiz bölüm Yamaç, babası ve annesinin karşısına çıkarken Cumali onlarla görüşmek istemedi. Ancak bu özleme daha fazla dayanamayan Cumali, İdris ile Sultan’ın evine gitti. Yıllar sonra karşısında Cumali’yi gören Sultan’ın ağzından çıkan ilk kelime “Oğlum” oldu. Yaşadığı şokla eski haline dönen Sultan ile Cumali’nin sahnesi izleyicileri derinden etkilerken, Cumali’nin babası İdris’le yüzleşmesi de bölümün en çok konuşulan anlarından oldu.



Cumali’nin, annesi Sultan’ın karşısına çıktığı an:





Zirvenin sahibi



Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 12.42 izlenme oranı (rating), 25.25 izlenme payı (share), AB’de 10.24 izlenme oranı (rating), 23.18 izlenme payı (share), Total’de ise 11.11 izlenme oranı (rating), 23.75 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #oğlum etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #oğlum etiketi Twitter’da Türkiye'de 12 saat 35 dakika, dünyada 5 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.



Vartolu'nun sevinci kısa sürdü



Herkesten habersiz Karakuzular için çalışan Vartolu, sonunda hedefine ulaştı ve Saadet ile yeni doğan oğluna kavuştu. Sevdiği kadın ile oğlunu bir anda karşısında bulan Vartolu ile Saadet’in bir araya gelmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Ancak aşıkların mutluluğu kısa sürdü ve Çeto ile Mahsun’un adamları Saadet ile oğlunu Vartolu’dan ayırdı.



Vartolu’nun, Saadet ve yeni doğan oğlu ile buluştuğu dakikalar:





Bölümün en çok konuşulan anlarından biri de Meke’nin İdris ve Celasun karşısında; “Ben babamı Çukur’a gömemedim” isyanı oldu. Bununla birlikte “Çukur, eski günlerine dönebilecek mi?” sorusunu sorduran sürpriz bir an yaşandı ve hem Berber Muhittin, Çukur’a gömüldü hem de Yamaç, mahalleye geri döndü.



‘Çukur’un yeni bölümü 3 Aralık Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin