Çukur'un Yamaç'ından bomba itiraf! Dizinin ilk adı neydi, neden değişti?

Çukur dizisinin ünlü oyuncuları 100. bölüm özel söyleşisinde buluştu. Çukur'da geçen sezon veda eden Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran'ın yönettiği söyleşide, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memilli yer aldı. Söyleşide Çukur dizisinin ilk ismi de ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Çukur'un Yamaç'ından bomba itiraf! Dizinin ilk adı neydi, neden değişti?

Show TV’de ekranlara gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’ bu akşam 100. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Yayın öncesi 100. bölümü sette kutlayan ekipten Koçovalı Kardeşler dört sezondur devam eden dizide yaşadıkları eğlenceli, zor ve komik anılarını özel video çekiminde anlattılar.

‘Çukur’, üç sezon boyunca gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada adını zirveye yazdırırken hem hikayesiyle hem de imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Bu akşamki yayınıyla 100 bölümü geride bırakacak dizi için Koçovalı kardeşleri canlandıran Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili’nin dizinin aksiyon yönetmeni ve Kemal karakteriyle tanınan Uğur Yıldıran’ın sorularını tüm samimiyetleriyle cevapladılar.

Bütün oyuncuların ‘Çukur’u okul olarak tanımladığı videoda Aras Bulut İynemli 100 bölümün harika bir ekiple keyifle geçtiğini söyledi. Erkan Kolçak Köstendil ‘Çukur’la dünyanın her yerinde insanlara ulaşabilmenin öneminden bahsederken yurtdışına gittiklerinde duvarlarda Çukur dövmesi görmenin mutluluğunu paylaştı.

Çukur'un Yamaç'ından bomba itiraf! Dizinin ilk adı neydi, neden değişti?

Kahkahaların hiç kesilmediği setin En’lerinin konuşulduğu bölümde Aras Bulut İynemli’nin setin en çalışkanı, Öner Erkan’ın setin en çok üşüyeni, Erkan Kolçak Köstendil’in en komiği ve Necip Memili’nin ise setin en kötü espri yapanı olduğuna vurgu yapıldı. Kötü esprilerinden dolayı Necip Memili’nin sürekli sette tek ayaküstünde durma cezası aldığının paylaşıldığı videoda ayrıca oyuncular dizinin finalinde olacakları kendilerine göre nasıl hayal ettiklerini anlattılar.

'ÇUKUR'UN İLK ADI...'

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli "Dizinin ismi Aras olmuştu. Ama ben 'Aras olmaz' dedim. İsim düşünmeye başladık. Sonuçta bu mahalle hikayesi. Sonra Uluç, Yamaç, Ateş arasında düşünüldü. Ve sonuçta Çukur oldu dizinin adı" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin