'Çukur dizisine ceza otomatiğe bağlandı'

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un RTÜK tarafından aldığı cezaları köşesine taşıdı. Koloğlu, "Çukur dizisine ceza otomatiğe başlandı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Çukur dizisine ceza otomatiğe bağlandı'

Show TV'nin 3. sezonuyla izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni dizisi Çukur, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından en çok ceza alan yapımlardan biri olarak da dikkat çekiyor. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bu durumu köşesine taşıdı.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET

Ceza otomatiğe bağlandı

Özel televizyon tarihimizin önemli dizileri vardır. Bunlar, izleyici üzerindeki etkileri ve uzun yayın süreleriyle anılır. Bu anlamda en iyi örnek ‘Arka Sokaklar’dır. 537’nci bölüme ulaşmıştır.
2006 ‘da yayına başlamıştır. ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Asmalı Konak’ ve ‘Bizimkiler’, hemen bir çırpıda unutulmayacaklar arasında sayılabilirler, süre ve etki anlamında...

Bir proje daha var şimdiden unutulmazlar arasına çoktan girdi; ‘Çukur’... Bu, üçüncü yılı. Aldığı cezalarla bir yapım için rekora ulaşmış diyebiliriz. Hanesinde yedi ceza var. Para cezası ve iki program durdurma... Bugüne kadar son ceza hariç, 1 milyon 950 bin TL... Son ceza taplamı 450 bin TL civarında bilgisi geldi. Daha ne olsun! Hem ceza alan hem çok izlenen hem de en çok şikayet edilen ve de ‘bakanı bile rahatsız eden’ proje olarak tarihe geçti bile...

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin