Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında idam çıkışı! Cübbeli Ahmet kadın cinayetlerine sert çıktı: Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım

Kadın cinayetleri Türkiye'nin kanayan yarısı... Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün eski nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından öldürülmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan, Ahmet Mahmut Ünlü TV100'de ekranlara gelen Kayıt Dışı programında kadın cinayetleri ile ilgili flaş bir çıkışta bulundu. Cübbeli Ahmet idam çağrısında bulundu, "Kesinlikle Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında idam çıkışı! Cübbeli Ahmet kadın cinayetlerine sert çıktı: Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım

TV100'de ekranlara gelen Kayıt Dışı programının konuğu Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan, Ahmet Mahmut Ünlü oldu. Ertan Özyiğit'in moderatörlüğündeki programda birbirinden ilginç konular konuşuldu.

Kadın şiddet ile ilgili bölümde Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken idam çıkışı geldi. Cübbeli Ahmet Hoca, kadın cinayetleriyle ilgili çok net konuşurak, "Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah’ın emridir." dedi.

"İDAM GETİRİLSİN"

Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi;

İstanbul Sözleşmesi'nin içinde kadın hakları vardı. E biz de katılıyorduk, içeriğinin bazılarına. Mesela şimdi kadınları kesiyorlar, öldürüyorlar. Çok caydırıcı cezalar verilmesi gerekiyor. Hatta öldürürse idam getirilsin. Vurmanın ayrı bir cezası olur ama öldürme varsa bunlar kesinlikle Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah’ın emridir.

İşte Cübbeli Ahmet'in o sözleri:

Kaynak: TV100

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin