Cristiano Ronaldo yeniden Avrupa'ya dönüyor! İlk görüşme olumlu sonuçlandı

Sürpriz bir kararla Dünya Kupası sonrası Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, Avrupa futboluna geri dönmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo yeniden Avrupa'ya dönüyor! İlk görüşme olumlu sonuçlandı

Son aylarda Suudi Arabistan'da yaşadığı sorunlar ile sık sık gündeme gelen Cristiano Ronaldo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Al-Nassr'da oldukça mutsuz olan Cristiano Ronaldo'nun yeniden Avrupa'ya döneceği iddia edilirken görüşmelere başladığı takım da ortaya çıktı.

BAYERN MUNIH DEVREYE GİRDİ

Abendzeitung Münih'te yer alan habere göre Bayern patronu Oliver Kahn, Markus Schön adında birinden bir e-posta aldı.

Habere göre ünlü milyoner Markus Schön, Almanya'da bir internet sitesinin sahibi ve Ronaldo'nun Bayern'e transferi için Oliver Kahn'a gönderdiği e-postada transferi finanse etmek istediğini belirtti.

Schön'ün Bayern ile bir iş birliği anlaşması imzalamak istediği ve buna bağlı olarak Ronaldo'yu kulübe kazandırmak istediği aktarıldı.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Ronaldo'nun da Bayern fikrine sıcak baktığı belirtildi. Portekizli yıldızın Körfez'de gözden uzak bir şekilde sürdürdüğü futbol yaşantısını Bayern markası ile yeniden Avrupa sahnesinde sergilemek istediği ifade edildi.

Schön tarafından Oliver Kahn'a gönderilen e-postada Ronaldo'nun kulübün maliyesine zarar vermemek adına maaşında büyük bir düşüşe hazır olacağını garanti edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin