Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi arasındaki ''tüm zamanların en iyi futbolcusu'' tartışması tarihe gömüldü! IFFHS gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu Cristiano Ronaldo seçti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi için çok konuşulacak bir anket yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi arasındaki ''tüm zamanların en iyi futbolcusu'' tartışması tarihe gömüldü! IFFHS gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu Cristiano Ronaldo seçti

Lionel Messi'nin Arjantin'le Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından GOAT (Tüm zamanların en iyisi) tartışmaları yeniden alevlendi. Birçok futbol otoritesi Messi'nin kupa koleksiyonundaki son parçayı da kazandığını ve bireysel kazanımlar olarak Ronaldo'nun önünde olduğunu ifade etti.

Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'ni 5 kez kazanması sebebiyle Portekizli yıldızı Messi'nin önünde görenler de bu tartışmalara katıldı.

IFFHS'DEN OLAY ANKET: RONALDO MU MESSİ Mİ?

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) Cristiano Ronaldo'nun hem kulüp müsabakaları hem de milli takımlar açısından uluslararası düzeyde gelmiş geçmiş en iyi golcü olduğunu öne sürdüğü bir araştırma yayınladı.

Portekizli süperstar, uluslararası kulüp müsabakalarında 152 ve Portekiz için 118 gol atarak toplam 270 gol attı. İkinci sırada yer alan Lionel Messi, toplamda 35 gol daha az attı. Messi kulüpler düzeyinde 137 ve Arjantin Milli Takımı'nda 98 gol attı.

Polonyalı Robert Lewandowski, 27 futbolcunun yer aldığı listede Ronaldo ve Messi'nin ardından üçüncü sırada yer aldı. IFFHS'nin yayınladığı ankette Raul, Gerd Müller, Ali Daei ve Puskas gibi isimler de yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin