Cristiano Ronaldo ve Jorge Jesus arasında gergin anlar. İkili burun buruna geldi!

Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr, Jorge Jesus'un yönettiği Al-Hilal'i uzatmalar sonucunda 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maça damga vuran an ise Cristiano Ronaldo ve Jorge Jesus'un saha içindeki tartışması oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo ve Jorge Jesus arasında gergin anlar. İkili burun buruna geldi!

Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr ile Jorge Jesus'un yönettiği Al-Hilal karşı karşıya geldi.

Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, uzatmalarda golü bulan Al-Nassr maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve kupayı müzesine götürdü. Cristiano Ronaldo takımının bulduğu iki golün altına da imzasını atarken, 115. dakikada sakatlığı nedeniyle oyunu terk etti.

RONALDO VE JESUS ARASINDA GERGİNLİK

Maçın 77. dakikasında ise Cristiano Ronaldo ve Jorge Jesus arasında gerginlik çıktı. Gelişen bir pozisyonun ardından Jorge Jesus'un yanına gelen Cristiano Ronaldo deneyimli teknik adamın omzuna elini atıp oldukça yakın mesafeden bir konuşma gerçekleştirdi. Bu konuşmanın ardından Jorge Jesus kendisine ayrılan bölüme geçti ve tartışma daha fazla büyümedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin