Cristiano Ronaldo ve Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Manchester United, evinde Villarreal'i 2-1 yendi ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin skorları...

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo ve Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

F Grubu'nda geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde karşılaşan Manchester United, Old Trafford Stadı'nda ağırladığı Villarrreal'i uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup etti.

Villarreal, 53. dakikada Paco Alcacer'in golüyle öne geçmesine rağmen, Manchester United 60. dakikada Alex Telles ve 90+5. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golleriyle sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla Manchester United grupta 3 puana ulaşırken, İspanya temsilcisi ise 1 puanda kaldı.

Turnuva maçlarında 178. kez görev alan Manchester United'ın yıldızı Ronaldo, Iker Casillas'ı geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla maça çıkan oyuncu unvanının da yeni sahibi oldu.

Lille yenildi, Burak Yılmaz tarihe geçti

Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmada G Grubu'nda Lille, deplasmanda Salzburg'a 2-1 yenildi. Avusturya temsilcisinin gollerini, ikisi de penaltıdan olmak üzere 35 ve 53. dakikalarda Karim Adeyemi, Lille'in tek golünü ise 62. dakikada frikikten Burak Yılmaz kaydetti.

Burak Yılmaz, 36 yaş ve 76 gün ile Şampiyonlar Ligi'nde ağları sarsan en yaşlı Türk oyuncu rekorunu kırdı. Salzburg ise son iki Şampiyonlar Ligi maçında 5 kez penaltı kazanarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

Gecenin skorları şöyle;

Bayern Münih - Dinamo Kiev: 5-0

Benfica - Barcelona: 3-0

Manchester United - Villarreal: 2-1

Wolfsburg - Sevilla: 1-1

Salzburg - Lille: 2-1

Juventus - Chelsea: 1-0

Zenit - Malmö: 4-0

Atalanta - Young Boys: 1-0

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin