Cristiano Ronaldo kariyerinde dönüm noktasına geldi: Manchester United'a imza mı atacak yoksa Suudi Arabistan Ligi'ne astronomik bir ücretle mi gidecek?

Dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo halen kararını vermedi. Roma, Bayern Münih ve Chelsea dedikoduları sonrası Suudi Arabistan'dan Cristiano Ronaldo'ya 2 yıllık sözleşme karşılığında astronomik bir teklif geldi: 2 yıl için 250 milyon euro!

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo kariyerinde dönüm noktasına geldi: Manchester United'a imza mı atacak yoksa Suudi Arabistan Ligi'ne astronomik bir ücretle mi gidecek?

Dünyanın en önemli futbol yıldızlarından biri olan Portekizli Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi. Ronaldo'nun menajeri 37 yaşındaki süper yıldızı birçok önemli takıma önerdi ancak reddedildi. Ancak Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklif karşısında Cristiano Ronaldo'nun ne cevap vereceği merak konusu oldu. 

Cristiano Ronaldo belki de kariyerinde ilk kez takım seçimi konusunda kararsız... Manchester United'da kalıp kalmayacağı belirsiz olan Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi.

Suudi Arabistan'dan Cristiano Ronaldo'yu isteyen bir kulübün Manchester United'a 30 milyon euro bonservis teklifi vereceği, Cristiano Ronaldo'ya ise 2 yıl için toplam 250 milyon euro maaş ödemeye hazır olduğu ödedildi.

Aynı kulübün menajer Jorge Mendes'e ise 20 milyon euro teklif ettiği yazılırken Cristiano Ronaldo'nun teklifi düşünmeye aldığı ifade edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin