Cristiano Ronaldo Barcelona'ya transfer olabilir

Cristiano Ronaldo kendisini Barcelona'ya önerdi. Manchester United'da mutsuz olan Ronaldo, arkadaşı Gerard Pique ile iletişime geçti.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo Barcelona'ya transfer olabilir

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmayı planlarken eski takım arkadaşı Gerard Pique aracılığıyla temasa geçtiği Barcelona ile transfer görüşmelerine başladı.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre, Manchester United'daki ikinci dönemi istediği gibi geçmeyen Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.

Takımın iyi bir sezon geçirmiyor oluşu ve Ralf Rangnick ile anlaşmakta sorunlar yaşayan Cristiano Ronaldo, ara transferde İngiliz ekibinden ayrılabilir.

Gerard Pique ile temasa geçti

Real Madrid efsanesi Cristiano Ronaldo, birkaç gün önce United'dan eski takım arkadaşı Gerard Pique'nin aracılık etmesi sonucunda Xavi ile temasa geçti.

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in de son saatlerde Barcelona Başkanı Joan Laporta ile görüşmelere başladığı aktarılıyor.

Mendes'in Laporta ve Mateu Alemany ile iyi ilişkileri, baştan şaka gibi gözüken bu transferin gerçekleşmesine imkan sağlayabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin