Covid aşısı ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atmıştı: O doktorun ruhsatı askıya alındı!

ABD'nin Ohio eyaletinden bir doktorun tıbbi ruhsatı ortaya attığı korkunç bir iddia sebebiyle askıya alındı. Hakkında 350'den fazla şikayet olan doktorun Covid 19 aşısı ile ilgili "kişileri manyetize ettiği" yönünde iddiaları vardı.

Google Haberlere Abone ol
Covid aşısı ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atmıştı: O doktorun ruhsatı askıya alındı!

Dr. Sherri Tenpenny Haziran 2021'de Ohio'daki işletme ve okulların aşı yaptırmayı zorunlu kılmasını yasaklayan kanun tasarısı lehine Ohio Eyalet Meclisi'nde ifade verince manşetlere çıkmıştı.

O dönem Dr. Tenpenny "Eminim bu aşıları yaptırıp artık manyetik hale gelen kişilerin fotoğraflarını internetin her yerinde görmüşsünüzdür" demişti.

PARA CEZASI DA ALDI

Independent haberine göre, Ohio Eyaleti Tıp Kurulu'nun bir kararına göre Dr. Tenpenny üç bin dolar para cezasına da çarptırıldı. Doktor, bildirimin postaya verildiği tarihten itibaren 15 gün içinde kararı temyize götürebilecek.

Kurul geçen ay, "bir müfettişin kendisiyle iletişime geçme girişimlerine yanıt vermediği, Kurul'un sorgusunu yanıtsız bıraktığı, ifade vermeye gitmediği ve soruşturma bürosunun bir toplantısına katılmadığı" iddiaları nedeniyle Dr. Tenpenny'nin eyalette osteopatik tıp ve cerrahi faaliyetler yürütmesine izin veren ruhsatıyla ilgili bir disiplin cezası verilmesinin önerildiğini açıklamıştı.

"Dr. Tenpenny'yle ilgili yaklaşık 350 şikayet" aldığını belirten Kurul, doktorun tıbbi ruhsatını iptal etti ve soruşturma başlatılmasına alınan şikayetlerin neden olduğunu ifade etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin