Coşkun Sabah'ın yeni işi

YouTube üzerinden canlı yayınlanan programa konuk olan Coşkun Sabah, tavuk çiftliği kurduğunu açıkladı. Coşkun Sabah, 'müziği bırakacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Sabah'ın yeni işi

Coşkun Sabah, YouTube üzerinden canlı yayında konuk olduğu “Magazin Noteri” programında gazeteci Ali Eyüboğlu ve sunucu Seher Kılıç’ın sorularını yanıtladı. Programda, kendisiyle ilgili olarak merak edilen konularda konuşan Coşkun Sabah, Ali Eyüboğlu’nun sorusu üzerine yumurta çiftliği kurduğunu ve bu işe adım attığını açıkladı. Ünlü sanatçı “Müziği bırakmıyorum, sadece iyi bir gelir getireceğini düşünerek bu işi yan bir iş olarak konuyu iyi bilen yakın bir arkadaşım ile hayata geçirdik” dedi.

“YUMURTA YERDE KALMAZ SATILIR”

Müzik dünyasının ünlü ismi besteci ve söz yazarı Coşkun Sabah, Youtube üzerinden canlı yayınlanan “Magazin Noteri” programında geçmişten günümüze merak edilenleri anlattı. Ünlü sanatçı, Ali Eyüboğlu’nun sorusu üzerine yumurta üretim çiftliği kurduğunu da açıkladı. Çiftçilik belgesi de aldığını söyleyen sanatçı “Müzik sektörü her kriz ortamında en büyük darbeyi alan sektör haline geldi. Deprem olur, acı yaşarız, afet olur müzik susar. Birinci derecede eğlence sektörü duruyor. Tabii doğal bir şey elbette yapılacak bir şey yok. Bu nedenle ben de iyi bir gelir kaynağı olacağını düşünerek bir arkadaşımın Özkan beyin önerisi ile bu işe adım attım. Günde 15 bin yumurta üretimi yapacak olan boş bir tesisi kiraladık ve yakında işler hale getiriyoruz. Yarka cinsi 15 bin tavuk birkaç gün içinde Eskişehir’deki çiftliğimize geliyor. Tavuklar riskli hayvanlar sigortaladık” dedi.

Seher Kılıç’ın “Bu işe girdiğiniz için müziği bırakacak mısınız?” sorusu üzerine ise Coşkun Sabah “Hayır, müziği bırakır mıyım hiç. Arkadaşım ve ortağım Özkan Bey bu işi iyi bilen biridir. O yüzden ben yatırım yaptım, ortağım da işi biliyor bu şekilde başlıyoruz. Yumurtacılıkta bir laf var. Yumurta yerde kalmaz satılır” dedi. Müziğin hayvanlar üzerinde olumlu etkileri kendisine hatırlatıldığında ise sanatçı gülerek “Evet bu bir gerçek, benim şarkıları tavuklara dinletiriz tabii neden olmasın” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin