Coşkun Sabah o sözler için savcılıkta

Coşkun Sabah, bir gazeteye verdiği röportajın başlığında “Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım” ifadesinin yer alması üzerine harekete geçmişti. Coşkun Sabah savcılığa gelerek ifadesini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Sabah o sözler için savcılıkta

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre ünlü sanatçı Coşkun Sabah, bir gazeteye verdiği röportajın başlığında “Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım” ifadesinin yer alması üzerine harekete geçmişti. Sabah, konuyla ilgili bir açıklama yaparak bu ifadenin kendisine ait olmadığını belirtmiş ve savcılığa şikayette bulunmuştu. Ünlü sanatçı, savcılığa gelerek ifadesini verdi.

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın bir gazeteye verdiği röportaj sırasında kızının sosyal medyadan paylaştığı bikinili fotoğraflar üzerine sarf ettiği iddia edilen sözler gündeme bomba gibi düşmüştü. Yapılan haberde "Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım" başlığı yer almıştı. Sabah, tepkilerin üzerine açıklama yapmıştı.

"ÖYLE BİR SÖYLEMİM OLMADI"

Coşkun Sabah, kızının bikinili fotoğrafları üzerine sarf ettiği iddia edilen sözler üzerine açıklamasında "Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye bir söylemim olmadı. Bunu ispat edene 10 milyon dolar tazminat ödemeyi taahhüt ediyorum" demişti.

SAVCILIKTA İFADE VERDİ

Açıklamasının ardından ünlü sanatçı savcılığa şikayette bulunmuştu. Soruşturma kapsamında Çoşkun Sabah'ın ifadesine başvuruldu. Dün İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek savcılığa ifade verdi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Haberlerden dolayı rencide edildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini belirten Coşkun Sabah'ın şikayetleri ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin