Coşkun Sabah ikinci kez boşandı

Coşkun ve Ceyda Sabah, anlaşmalı olarak ikinci kez boşandı.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Sabah ikinci kez boşandı

MESAM başkanlığına kayyum olarak atanan şarkıcı Coşkun Sabah ile 1995 eski Türkiye güzeli Ceyda Sabah ikinci kez “anlaşmalı” boşandı.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mahkeme Coşkun Sabah’ın boşandığı eşi Ceyda Sabah’a aylık 5 bin lira, iki çocuğuna ise 3’er bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Ceyda Sabah’ın ne kadar tazminat alacağı ise açıklanmadı.



Protokolde değişiklik



Coşkun Sabah temyiz aşamasında davaya itiraz edip eşinden boşanmak istemediğini söyleyince dava İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nce bozulup  davanın anlaşmalı değil çekişmeli boşanma olarak görülmesi için mahkemesine gelmişti.



İstanbul Aile Mahkemesi’nde dün görülen davaya taraflar avukatları ile birlikte katıldı. Gizli görülen duruşma 14.30’da başladı ve yaklaşık bir saat sürdü. Duruşmanın ardından taraflar birbirleriyle konuşmadı. Coşkun Sabah soruları yanıtsız bırakarak “Hiçbir konuda konuşmak istemiyorum” dedi. Ceyda Sabah ise, “Nihayet bitti. Protokol değişti. Birkaç maddeyi değiştirdi. Şimdi boşandık. Karşı taraf davadan vazgeçmişti. Ama şimdi boşandık. 15 gün itiraz süreci var.  Tazminat konularına girmek istemiyorum” dedi.



Mahkemeye sunulan protokole göre iki çocuğun velayeti anneye verildi. Ayrıca Coşkun Sabah’ın boşandığı eşine aylık 5 bin lira nafaka ile iki çocuğuna 3’er bin lira iştirak nafakası ödemesine karar verildi. Ceyda Sabah’ın ne kadar tazminat alacağı açıklanmazken Coşkun Sabah’ın birkaç taşınmazı boşandığı eşine devredeceği öğrenildi.



Haberin devamın ı okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin