Çorumlu yarışmacı gülmekten kırdı geçirdi!

"Yaparsın Aşkım” ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Çorumlu yarışmacı Özlem Hanım’ın yöreye ait ilginç tanımları damga vuracak.

Google Haberlere Abone ol
Çorumlu yarışmacı gülmekten kırdı geçirdi!

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ekranların fenomen yarışma programı “Yaparsın Aşkım” ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Çorumlu yarışmacı Özlem Hanım’ın  yöreye ait ilginç tanımları damga vuracak.



Eşi ile nasıl tanıştıklarını anlatan  Özlem Hanım, sosyal medyada fotoğrafını gördüğü Ali Bey için “bu Gobel benim olacak dedim”  diye anlatırken Ayrık Gobel lafına şaşırıp anlamını sorar.   Yarışmacı biz Çorum’da oğlana Gobel deriz diye cevap verince stüdyoda kahkaha krizi yaşandı.



Çorum’a ait entersan kelimeler kullanan Özlem Hanım “İlker Bey biz çok Çapçık insanlarız ve gıncıklaşıyoruz.” demesiyle seyirci ve yarışmacıların gülmesi durmak bilmedi.  İlginç benzetmeleri ve renkli kişiliği ile dikkat çeken Özlem Hanım İlker Ayrık’a da takılmadan duramadı. Yüzünü okşadığı Ayrık’a; “İlker Bey, Gelincik gibi elin yüzün tertemiz” diyerek herkesi yine güldürmeyi başardı.



"Yaparsın Aşkım" bu akşam FOX’ta!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin