Çorum'daki kadın cinayeti soruşturmasında gelişme var. Bir çocuk annesi kadının polis memuru olan eşi tutuklandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, boşanma aşamasında olan bir çocuk annesi kadın, yol kenarında başından ve göğsünden vurulmuş şekilde ölü bulundu. Olayın ardından yapılan soruşturmada, kadının polis memuru olan eşi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Çorum'daki kadın cinayeti soruşturmasında gelişme var. Bir çocuk annesi kadının polis memuru olan eşi tutuklandı

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Demirşeyh Köyü yolu Topaktaş mevkisindeki çalılık bir alanda hareketsiz yatan kadını görenler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından ve göğsünden vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

Yapılan incelemede öldürülen kadının bir çocuk annesi Gülten Ataklı (35) olduğu tespit edilerek, ailesine haber verildi.

Haberi alan yakınları sinir krizi geçirirken, Gülten Ataklı'nın polis memuru olan eşi M.A ile boşanma aşamasında olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı öğrenildi.

POLİS EŞİ SAMSUN'DA GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olaydan sonra kayıplara karışan ve Samsun’da polis memuru olarak görev yaptığı belirten eşi M.A.'yı, Samsun’un Havza ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

M.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Sungurlu Adliyesi'ne sevk edildi. Mürsel Ataklı'nın ifadesinde eşiyle piknik yapmaya gittiklerini belirterek, "Daha sonra konuştuk. Ama ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum." dediği belirtildi. Ataklı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gülten Ataklı’nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: AA-DHA
Etiketler çorum sungurlu polis
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin