Corona'yı yenen Esra Balamir yaşadıklarını anlattı

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmış ve tam bir ay boyunca evinde karantinada kalıp, sağlığına kavuşan ünlü sunucu Esra Balamir, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Corona'yı yenen Esra Balamir yaşadıklarını anlattı

Ünlü sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmış ve tam bir ay boyunca evinde karantinada kalıp, İl Sağlık Müdürlüğü’nün kendisine ulaştırdığı ilaçları kullanarak sağlığına kavuşmuştu. Ünlü sunucu testi negatif çıktıktan sonra ilk kez “Magazin Noteri” YouTube Kanalı’na bağlanarak hastalığı nasıl kaptığını ve hakkında merak edilenleri anlattı.

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Türkiye’nin ilk canlı YouTube programı Magazin Noteri canlı yayına bağlanan Esra Balamir; “Evde kapalıydım aslında, başka bir hastalığım daha olduğu için zaten kendimi karantinaya almıştım. Eve sadece dışarıdan sipariş verdim, dışarı çıkmadığım için. Bir de ekstra olarak bir gün eve pizza sipariş ettim. Dışarı ile tek temasım buydu.”

“HASTALIĞI EVDE ATLATTIM”

Esra Balamir hastalığı evde atlattığını şu sözler ile anlattı:

“Solunum problemi olanlar hastanede yatıyorlar. Bize de söylediler zaten acil bir durum olursa ‘112 acil’i arayın gelip sizi alalım’ diye. Belki sigara falan içmiyorum diye ama ben öyle bir sorun yaşamadım. Hani derler ya uçurumun kenarından bir manevra ile döndüm. Kendi hastalığımı tetiklese çok sıkıntı olurdu benim için.”

Corona'yı yenen Esra Balamir yaşadıklarını anlattı

“PLAZMA BAĞIŞI YAPACAĞIM”

Esra Balamir açıklamalarına plazma bağışı yapacağını açıklayarak devam etti.

“Sizi arıyorlar negatif çıktıktan sonra, diyorlar ki ‘başkalarına yardımcı olmak ister misiniz?’ Evet dedim. Ama hem Kızılay hem de özel hastaneler bunu size teklif edebiliyor. Ama ben Kızılay’a vermeyi tercih ederim. Geliyorlar yine bir takım testler yapıyorlar, kan alıyorlar. Donör oluyorsunuz. Bunu da üç kez yapabiliyorsunuz. İkişer hafta arayla birilerinin tedavisine destek oluyorsunuz. Ben de sıcak baktım. Üç kere de vermeyi düşünüyorum. “

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin