Coronavirüs'e yakalanan usta yazardan yeni haber

Coronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altında tutulan Cumhuriyet'in usta ismi Ali Sirmen'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Usta isimden güzel haber geldi.

Google Haberlere Abone ol
Coronavirüs'e yakalanan usta yazardan yeni haber

Cumhuriyet gazetesinin deneyimli yazarı Ali Sirmen, yakalandığı Coronavirüs'ü yendi. Bugün taburcu edilen 80 yaşındaki Ali Sirmen'in evinde istirahatte olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, Ali Sirmen'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi "Cep telefonum çaldı, Cumhuriyet’in simge ismi Ali Sirmen “Artık evdeyim” diyordu... Cumhuriyet ailesinde bir büyük sevinç..." mesajıyla duyurdu.

Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat sevindirici haberi "Gazetemizin değerli yazarı, canım ağabeyim Ali Sirmen koronavirüsü yenerek bugün evine taburcu edilmiş bulunuyor. Sevenlerine müjdeler olsun. Türk hekim ve sağlıkçılarına minnetle" mesajıyla duyurdu.

Medyascope‘a sağlık durumu hakkında bilgi veren Ali Sirmen, kendini çok iyi hissettiğini belirterek “İlk önce Şişli Etfal’e gittim. Bir gün sonra Koç Üniversitesi Hastanesi’ne girdim. Toplam beş altı gün tedavi gördüm. Ateş düşürücüler ve başka ilaçlar verildi. Ateşim düştü. Nabız, tansiyon ve oksijen fevkalade iyiydi. Evde karantinada devam etmemi söyleyerek tahliye ettiler” dedi.

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin