Coronavirüs'e yakalanan Hülya Seloni teşekkür etti

Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Seloni, Coronavirüs'ü yenmnesinin ardından yeni açıklamalarda bulundu. Hülya Seloni hastalık sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
Coronavirüs'e yakalanan Hülya Seloni teşekkür etti

Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Seloni, Coronavirüs'ü yenmnesinin ardından yeni açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ailece Coronavirüs'e yakalandıklarını ancak hastalığı yendiklerini açıklayan Hülya Seloni, kendisine bu süreçte destek olanlara teşekkür etti.

Hastane fotoğrafını paylaşan Hülya Seloni şunları yazdı:

"Hastanede 9. Gün çıkmadan önce kahraman doktorum sevgili arkadaşım Enfeksiyon Has. Uz. Dr. Gülhan Eren ile.. Hastalık sürecimde en mutlu anlardan biri diyebilirim. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Covid19 ile tedavi ve mücadele sürecimle ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Süreci nasıl farkettik, nasıl başladı, evde kim enfekte oldu ilk, hangi semptomları yaşadık, nasıl geçirdik, hangi zorlukları hissettim, aynı evin içinde 3 hasta nasıl yaşadık, çocuklar nasıl geçiriyor Alara nasıl atlattı, hastane sürecinde neler oldu, neden hastane değiştirdim, ölüm korkusu yaşadım mi, nasıl moral buldum, en çok ne mutlu etti ne üzdü, hastalığı neden 2 hafta sonra açıkladım, hangi duyguları yaşadım ve sizlerin merak ettiği tüm soruları da cevaplayacağım, sesim biraz toparlansın en kısa zamanda buluşalım. Bu arada beni ne kadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz, desteğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum hepinize. Tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden kutluyor, bu zorlu süreçte sabır, kolaylık ve sağlık diliyorum. Şu an tedavi görmekte olan bütün hastalarımıza da acil şifalar olsun. Sağlıkla, mutlulukla ve tabiki #evdekalın sevgili dostlar❤️"

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin