Coronavirus gizemi Discovery’de!

Çin'den kısa sürede dünyaya yayılan Coronavirus salgını gizemini koruyor. Dünyanın sağlık krizi haline gelen Coronavirus hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey, COVID 19 Küresel Salgını ile 5 Nisan Pazar 21:00’de Discovery ekranlarında.

Google Haberlere Abone ol
Coronavirus gizemi Discovery’de!

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Coronavirus, Antarktika hariç tüm kıtalara ve 170'ten fazla ülkeye yayılmış durumda. Covid-19 adı verilen hastalığa neden olan virüs konusunda endişe duyan sağlık uzmanları ve bilim adamlarının, dünyanın bu virüs ile nasıl başa çıkacağını anlattığı Discovery’nin yeni programı COVID-19 Küresel Salgını ile kafalardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmaya hazırlanıyor.

Dünya neden bu kadar hazırlıksız yakalandı?

Tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan koronavirüs, günlük yaşantıdan sosyal çevreye, iş hayatından özel hayata kadar her anı etkisi altına almış durumda ve ne yazık ki, bu etki uzun bir süre daha devam edeceğe benziyor. Peki, durum bu noktaya nasıl geldi, dünya bu salgına neden bu kadar hazırlıksız yakalandı, neler yapılabilir, nasıl önlemler alınabilir ve en önemlisi de gündelik yaşantımıza ne zaman dönebiliriz?  Discovery, yeni programı COVID-19 Küresel Salgını ile tüm bu soruların cevaplarını yanıtlamaya hazırlanıyor.

Coronavirus gizemi Discovery’de! - Resim : 2

Hikayenin sonunu kimse bilmiyor

Alınan önlemlere rağmen Çin, Kore ve İtalya gibi birçok ülkede hızla yayılan virüs, her gün binlerce insanın ölümüne neden olmaya devam ediyor. Okullar, devlet kurumları, özel şirketler ve dahası çok sayıda işletmenin hizmete ara verdiği bu dönemde, dünyada hayat neredeyse durmuş vaziyette.

COVID-19 Küresel Salgını, bir saatlik özel yayını ile 5 Nisan Pazar 21:00’de Discovery ekranlarında.

Coronavirus gizemi Discovery’de! - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin