Çöpe atılan bayrak işinden etti! 'Salih Kuşu' dizisinin yönetmeninden Medyatava'ya açıklama!

Galatasaray bayrağı'nın çöpe atılması mizanseninin ardından görevinden olan yönetmen Erso Güler Medyatava'ya açıklama yaptı...

Google Haberlere Abone ol
Çöpe atılan bayrak işinden etti!  'Salih Kuşu' dizisinin yönetmeninden Medyatava'ya açıklama!

Show Tv'de ekrrana gelen 'Saih Kuşu' adlı dizinin son bölümünde çöpe atılan Galatasaray bayrağı yönetmenin işini kaybetmesine neden oldu. Dizinin yönetmeni Ersoy GÜler Medyatava'ya yaptığı açıklamada 'hatayı' üstlendi.



SALİH KUŞU DİZİSİ YÖNETMENİ ERSOY GÜLER'in BASIN AÇIKLAMASI.



Salih Kuşu adlı dizi filmin 1.bölümünde yer alan Galatasaray flamasının çöpe atılması olarak algılanan talihsiz mizansen tamamen tarafımdan verilmiş bir mizansendir.



Projenin yazarlarının ve oyuncularının bu talihsizlikte hiç bir payı yoktur.



Samimiyetle belirtmeliyim ki bu mizansende bir art niyet ya da Galatasaraylı taraftarlarımızı rencide etmek gibi anti profesyonel bir düşüncem hiç ama hiç olmamıştır.



Sahne gereği fanatik bir Fenerbahçeli karakterin, Galatasaraylı objeleri bulundukları yerden kaldırılıp masa altındaki çekmeceye kaldırma mizanseni, maalesef çekmecenin görünmemesinden dolayı sanki masa altına atıyormuş gibi algılanmıştır.



Zannımca bu algının oluşması o çekmeceli dolap planını ekstra çekmememden dolayı olmuştur, yani bu bir iş kazasıdır.



Ortaya çıkan üzücü durumdan dolayı tüm Galatasaray taraftarlarından özür diler, Gani Müjde ve Yapımcı firmanın oluşan bu talihsiz kazanın mağdurları olduğunu tüm kamuoyun bilgisine sunarım.



Bu arada sosyal medyada başlatılan infialin, kişi ve kurumlara zarar verme ihtimaline karşılık bu kazanın sorumluluğunu alıyor ve aylardır emek verdiğim Salih Kuşu adlı diziden kendi isteğimle istifa ediyorum.



Umarım bu sonuç rencide olmuş insanları sağ duyuya, hoşgörüye ve sakinliğe telkin eder.   



Saygılarımla,



ERSOY GÜLER


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin