Çöp Adam dizisi bu akşam neden yayımlanmayacak? Çöp Adam dizisi neden yok? Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu ne? Çöp Adam'ın son bölümünde neler oldu?

Çöp Adam bu akşam yayımlanmayacak. Peki, dizi neden yayımlanmayacak? Çöp Adam dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne? Tüm detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Çöp Adam dizisi bu akşam neden yayımlanmayacak? Çöp Adam dizisi neden yok? Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu ne? Çöp Adam'ın son bölümünde neler oldu?

Star TV'nin sevilen dizisi Çöp Adam, sosyal medyada büyük ilgi topluyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaştığı diziye dair tüm detayları sizler için derledik.

Star TV'de her Çarşamba günü ekranlara gelen dizi Çöp Adam, bu akşam Star TV yayın akşında olmayacak.

Çöp Adam dizisi, bu akşam depremzedelere yardım için oynanacak ve Star TV'den canlı olarak yayımlanacak Beşiktaş Atletico Madrid maçı nedeniyle ekranlarda olmayacak.

ÇÖP ADAM NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Çöp Adam, 19 Nisan Çarşamba günü 17. yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek.

ÇÖP ADAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Peri’nin annesinin gelişiyle başlayan kriz, Süleyman’ın saldırısıyla hastanede sona erer. Peri, annesinin yalıda olduğunu bile umursamadan Tamer ve diğerleriyle hastaneye gider. Bu sırada İpek, evde Aysel ve Bülent’e Peri ile ilgili sırrı söyler. Selim’in Ahu’yu Cenk’in odasında yakalamasının ardından Berrin, ablasını temize çıkarmak için kendisinden hiç beklenmeyecek bir yalan uydurur.

Tamer ve Peri, yalıdaki gerginlikten biraz uzak kalmak için Seko’nun evine giderler. Burada karşılaştıkları sürpriz misafirler ve öğrendikleri bilgiler, ikisinin arasında gerilime yol açar. Peri’nin ruh sağlığı konusunda giderek endişelenen Tamer, sorularına cevap bulabileceği tek kişiyle görüşür ve kararını verir. Bu esnada Peri, Aysel’e öyle bir şey söyler ki yalıda ortalık fena karışır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin