Contemporary Istanbul'un ilk PR ajansı!

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Contemporary Istanbul, iletişim ajansını seçti.

Google Haberlere Abone ol
Contemporary Istanbul'un ilk PR ajansı!

Çağdaş sanatın özgün eserlerini sanatseverlerle bir araya getiren ve bu yıl 10. yaşını kutlayan Contemporary Istanbul’un ilk iletişim danışmanı Manifesto oldu. 



Contemporary Istanbul, uluslararası çağdaş sanatın en iyi örneklerinin yer aldığı 24 ülke ve 28 şehirden toplam 102 sanat galerisine, 12- 15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ile Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ev sahipliği yapıyor. 



10.  yılında da Akbank Sanat’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Contemporary Istanbul, Manifesto ile gerçekleştirdiği iletişim danışmanlığı hizmeti anlaşması doğrultusunda sanat iletişiminin önemine dikkat çekiyor. 



Contemporary Istanbul’un ilk iletişim ajansı Manifesto oldu



Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "İstanbul’u dokuz yıldır çağdaş sanat seçkilerinin buluşma noktası haline getiren Contemporary Istanbul’un bu yıl, 10. Yaşını kutluyoruz. Contemporary Istanbul, yeni ve çağdaş Türk sanatını destekleyerek alanında dünyanın en iyi örneklerini sanatseverle bir araya getiriyor. Fuarın uluslararası misyonu sayesinde Contemporary Istanbul’un her ülkeye uzanan dilinin çeşitliliğini görmek mümkün. 12-15 Kasım tarihleri arasında 10 yılı geride bırakacağımız Contemporary Istanbul’un etkisinin ve mesajlarının Manifesto ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı doğrultusunda daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz" dedi. 



Gerçekleştirdiği çalışmaları ve uluslararası örnekleri ile 'Sanat İletişimi' alanının önemine dikkat çeken Manifesto CEO'su Selin Bozkurt, Türkiye’de çağdaş sanatın kalbi Contemporary Istanbul ile gerçekleştirdikleri iş ortaklığı hakkında şunları söyledi: "Sanat İletişimi, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında bugün ülkemizde gelişmeye çok açık bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle Türkiye’nin çağdaş sanat alanında en büyük buluşma platformu Contemporary Istanbul özelinde hayata geçireceğimiz çalışmalarla, sanatseverler üzerinde güçlü bir farkındalık yaratmayı arzu ediyoruz. Contemporary Istanbul’un ilk iletişim ajansı Manifesto olarak iş ortaklığımızın Türk çağdaş sanatının ulusal ve uluslararası anlamda daha geniş çevrelere duyurulmasını hedefliyoruz. Sanatın iletişimine ve dolayısıyla gelişimine katkı sağlayacak olmamızın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin