'Cömert Ünlüler' yeni sezona başlıyor

Hollywood yıldızlarının emlakçı Kardeşler Drew ve Jonathan Scott ile güçlerini birleştirerek hayatlarına dokunan yakınlarının evlerini baştan aşağıya yenilediği 'Cömert Ünlüler' programı yeni sezona başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Cömert Ünlüler' yeni sezona başlıyor

Hollywood yıldızları, Emlakçı Kardeşler Drew ve Jonathan Scott ile güçlerini birleştirerek hayatlarına dokunan yakınlarının evlerini baştan aşağıya yeniliyor. Cömert Ünlüler yeni sezonu ile, 15 Şubat’tan itibaren her Pazartesi 21:30’da TLC’de.

Hollywood yıldızları, Emlakçı Kardeşler Drew ve Jonathan Scott ile güçlerini birleştirerek hayatlarına dokunan yakınlarının evlerini baştan aşağıya yeniliyor. Cömert Ünlüler’in yeni sezonunda Zooey Deschanel, Justin Hartley, Allison Janney ve Rainn Wilson gibi Hollywood’un ünlü isimleri yer alacak. İlk bölümün konuğu, Aşkın 500 Günü filminin ve New Girl dizisinin yıldızı Zooey Deschanel. Emlakçı Kardeşler’den Jonathan Scott ile bir yılı aşkın süredir beraber olan Zooey, en yakın arkadaşı Sarah’ın evini yenileyecek.

Yıldız isimlerin, hayatları üzerinde etkisi olan kişilere duydukları minnettarlığı unutulmaz bir hediye ile gösterdiği Cömert Ünlüler, 15 Şubat’tan itibaren her Pazartesi 21:30’da TLC’de.

TLC Kanal Bilgileri: Digiturk 30, D-Smart 36, KabloTV 34, Tivibu 53, TV+ 30, Vodafone TV 30.

Etiketler tlc program
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin