Çoluğum çocuğum var yapma diye yalvardı: Sokağın ortasında alacak verecek kavgasında silahlar çekildi

Başkentte akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında alacak verecek tartışması kavgaya döndü. Sokağın ortasında silahların konuştuğu kavgada bir kişinin "Çoluğum çocuğum var yapma" dediği duyuldu. Olayların ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Çoluğum çocuğum var yapma diye yalvardı: Sokağın ortasında alacak verecek kavgasında silahlar çekildi

Ankara&nın Yenimahalle ilçesinde, akraba iki grup arasında borç- alacak nedeniyle cadde ortasında çıkan silahlı kavga, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

 Olay, dün öğle saatlerinde Yenimahalle ilçesine bağlı Batıkent 1940'ıncı Cadde'de meydana geldi. Akraba iki grup arasında iddiaya göre, borç- alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın taraflarından bir grup otomobillerine binerek uzaklaşmaya çalışırken, alacaklı olduğu iddia edilen diğer gruptaki kişiler ise diğer otomobili yakalayarak durmaya zorladı. Alacaklı olduğu iddia edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, durmaya zorladığı otomobildeki kişiler tekrar uzaklaşmaya çalışırken tabanca ile 2 el ateş etti.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, ateş eden şüpheli ve beraberindekiler otomobillerine binerek olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay anı ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin