Çok tartışılan o ilan bu kez gazete sayfalarında!

MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Türkçe-Kürtçe ilanı gazete sayfalarında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çok tartışılan o ilan bu kez gazete sayfalarında!

MHP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 'Tek millet, tek dil' göndermesinde bulunduğu Türkçe ve Kürtçe kelimelerin karışık yer aldığı Kurban Bayramı mesajı, bu kez gazetelerde yayınlandı.



Fethiye ve Marmaris’teki bazı yerel gazeteler, Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlanan mesaja tam sayfa yer verdi. Marmaris Gündem Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak, Başkan Behcet Saatcı’nın yanı sıra Fethiye Belediyesi'nin MHP, AK Parti ile bağımsız meclis üyelerinin imzalarının da bulunduğu mesajın basılı olduğu sayfayı işyerinin camına astı.



Geçen yıllarda Marmaris İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği MHP’nin üyesi de olan Temel Irmak, Fethiye Belediyesi’nce kendilerine ulaştırılan kutlama ilanını tereddüt etmeden yayınladıklarını söyledi. Irmak, “30 yıldır MHP’liyim. Maalesef, partimin genel merkezi sayın Saatcı’yı anlamadı” diye konuştu.



Fethiye Belediyesi tarafından daha önce de ilçenin değişik noktalarındaki billboardlara astırılan ilanda şu ifadeler yer alıyor: "Ülke bitûnîyme bozulmaması ve hezkırına insana dı hûndure me kuvvetlenmesi dılxaziya meye. Qurban Bayramımız piroz be"

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin