'Çok kötü şeyler olacak'! Zaman yazarı uyardı!

Gazetenin köşe yazarı, Gülen'in avukatının açıklamalarına yer verdiği yazısında okuyucuyu uyardı.

Google Haberlere Abone ol
'Çok kötü şeyler olacak'! Zaman yazarı uyardı!

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, bugünkü köşe yazısında Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak'ın uyarılarına yer verdi ve okuyucuya uyarılarda bulundu. 



Gülerce ayrıca, Hükümet ve Cemaaat kavgasını tek şeritli köprüde kafa kafaya çarpışan iki arabaya benzetti.



Gülerce'nin köşe yazısı şu şekilde:



Tek şeritli köprüde çarpışma…



Muhterem Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak, kritik bir ikazda bulundu.



Gülen’in telefon görüşmelerinin kanuna aykırı olarak dinlendiğini, bu görüşmelerin, ahlak ilkeleri hiçe sayılarak haberleştirildiğini belirttikten sonra; “Çok muhtemeldir ki önümüzdeki süreçte bu görüşmeler, montajlanarak ve çarpıtılarak kara propagandanın parçası olarak servis edilecektir.” dedi. “Bu yayınların habercilik gayesiyle değil, psikolojik harekât, kara propaganda ve dezenformasyon amacıyla yapıldığı anlaşılmaktadır.” diye de ekledi. Bu ikaz, yaklaşan kara bulutları haber vermekte ve hukuka davet çağrısı yapmaktadır.



Sayın Başbakan artık neredeyse her gün “paralel yapı”nın ne yaptığını anlatıyor. Son olarak Brüksel’de AB liderleriyle yaptığı görüşmelerde, “Onlara paralel yapıyı somut örnekleriyle anlattım.” diyor. Dönüş yolunda gazetecilere şunları söylüyor:



“Bu yapının yargı, emniyet, medya ve sermayede uzantıları var. Süreci herkes endişeyle takip ediyor. Bu iş de bana göre çok kısa zamanda çok farklı görüntüler vermeye başlayacak. Herkesi şantajla tehdit ediyorlar. Adamlar telefon dinlemesi, alan dinlemesi yapıyorlar. Görüntü, evlere böcek koyuyorlar. Ajanlık var. Casusluk var. Bunlar çok açık ortada. Devletin sırlarını ifşaya varıncaya kadar. En son olay TIR konusunda kimin eli kimin cebinde ortaya yeni yeni çıkıyor…”



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin