Çok konuşuldu! Şeyma Subaşı'ndan bekarlığa veda partisi

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı, bekarlığa veda partisi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Çok konuşuldu! Şeyma Subaşı'ndan bekarlığa veda partisi

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayıyor. Yakın arkadaşlarıyla parti düzenleyen ünlü ismin görüntüleri çok konuşuldu.

"BANA DA SÜRPRİZ OLSUN"

"Ayın 5-6'sı Marakeş'te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun" açıklaması yapan fenomen, Amanyara'da bekarlığa veda partisi düzenledi.

Çok konuşuldu! Şeyma Subaşı'ndan bekarlığa veda partisi

İLGİ ÇEKTİ 

Partide mini beyaz elbiseyi kısa bir duvak takarak tamamlayan Subaşı, bekarlığa vedasından fotoğrafları 2.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı.

"SAF NEŞE, MEMNUNİYET VE TATMİN"

Pek çok kare paylaşan Subaşı, "Paylaşacak o kadar çok şey var ki... Kendime saklayacak da çok şey var. Burada süslü kelimeler kullanmayacağım; ama bugün saf neşe, memnuniyet, hoşnutluk ve tatmin doluydu. Her an için minnettar olmaya devam edeceğim..." notuyla kısa sürede büyük beğeni aldı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin