Çok Güzel Hareketler 2’nin ünlü oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanserine yakalanmıştı... Arif Güloğlu'ndan güzel haber geldi

Lenf kanserine yakalandığını duyurduktan sonra tedavi görmeye başlayan Çok Güzel Hareketler 2'nin ünlü oyuncusu Arif Güloğlu’nun sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşandı. Güloğlu kanseri yendi, sahneleri döneceği tarih de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Çok Güzel Hareketler 2’nin ünlü oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanserine yakalanmıştı... Arif Güloğlu'ndan güzel haber geldi

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; 'Çok Güzel Hareketler 2'nin 24 yaşındaki oyuncusu Arif Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini Ankara'da gördüğü 9 aylık tedavi sürecinin ardından atlatarak sağlığına kavuştu.

OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR

Arif Güloğlu, hastalığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı oyunculuğa geri dönecek olmanın heyecanını yaşıyor. Güloğlu, kadrosunda bulunduğu 'Çok Güzel Hareketler 2'ye ocak ayında dönecek.

SEVİNÇ YARATTI

Arif Güloğlu'nun sağlığına kavuşması Yılmaz Erdoğan ve 'Çok Güzel Hareketler 2' ekibinde büyük bir sevinç yarattı.

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?

18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da çeşitli tiyatrolarda birçok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti.
Eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.
Arif Güloğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda " Bu hastalığı hızla atlatacağıma inanıyorum" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin