Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili bomba gelişme. Kanal D'nin sevilen programının yeni adresi belli oldu. Gazeteci Cengiz Semercioğlu, programın yeni adresini Medyatava TV'de duyurdu

Kanal D'de uzun zamandır yayınlanan Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) yapımı Çok Güzel Hareketler 2 adlı programın Kanal D ile olan sözleşmesi sona erdi. Program Mart ayından itibaren yeni kanalında yayınlanacak. Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalını ise Medyatava TV'de YouTube kanalında program yapan gazeteci Cengiz Semercioğlu duyurdu. İşte programın yeni adresi..

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Çok Güzel Hareketler 2 ile ilgili bomba gelişme. Kanal D'nin sevilen programının yeni adresi belli oldu. Gazeteci Cengiz Semercioğlu, programın yeni adresini Medyatava TV'de duyurdu

Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı ve 2019 yılından beri Kanal D'de yayınlanan  Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni adresi belli oldu.

Programın Kanal D ile olan sözleşmesi sona erdi. Çok Güzel Hareketler 2 mart ayından itibaren yeni bir kanalda yayınlanacak.

Kısa süre önce yayın hayatına başlayan Medyatava TV YouTube yayınına katılan gazeteci Cengiz Semercioğlu, programın yeni adresini ilk kez Medyatava TV ekranlarında açıkladı.

İşte Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı...

İşte Semercioğlu'nun Medyatava TV'de yaptığı o açıklama

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin