Çok büyük skandal! Real Madrid forması giyen oyuncular müstehcen çocuk görüntüleri paylaşması nedeniyle gözaltına alındı

İspanyol polisi, ismi açıklanmayan üç Real Madrid oyuncusunu müstehcen çocuk görüntüleri paylaştığı şüphesiyle tutukladı.

Google Haberlere Abone ol
Çok büyük skandal! Real Madrid forması giyen oyuncular müstehcen çocuk görüntüleri paylaşması nedeniyle gözaltına alındı

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'in Dünya Kupası kupa töreninde taciz içeren davranışının ardından İspanyol futbolunda bir skandal daha yaşandı.

ReutersReal Madrid altyapısında oynayan üç futbolcunun müstehcen çocuk görüntüleri paylaşması şüphesiyle gözaltına alındığını açıkladı.

El Confidencial gazetesi daha önce kaynaklardan alıntı yaparak, gözaltına alınanların altyapı akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan çocuğun annesinin 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yaptığı Polis şikayetinden kaynaklandığını bildirmişti.

REAL MADRID'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Real Madrid konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yayınladı:

“Kulübümüz, bir Castilla ve üç Real Madrid C oyuncusunun Whatsapp üzerinden özel bir video yayınladığı şikayetiyle polise ifade verdiğini öğrendi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda önlemlerini alacaktır.”

Etiketler real madrid reuters
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin