Çok Acil Uyarı Geldi Aman Dikkat. 3 Gün Boyunca Devam Edecek. Merkür İle Pluton Arasında Kare Açı Oluştu Astrolog Dinçer Güner Milyonlarca İnsana Uyarıda Bulundu

7'den 70'e herkese uyarı üstüne uyarı yapıldı. Ünlü astrolog Dinçer Güner, Twitter yani X'ten duyurdu ve vatandaşların özellikle 3 gün boyunca çok dikkat olmasını istedi. "Merkür ile Pluton arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün" başlığıyla paylaşılan uyarı şöyle...

Google Haberlere Abone ol
Çok Acil Uyarı Geldi Aman Dikkat. 3 Gün Boyunca Devam Edecek. Merkür İle Pluton Arasında Kare Açı Oluştu Astrolog Dinçer Güner Milyonlarca İnsana Uyarıda Bulundu

Ünlü astrolog sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve Merkür ile Pluton arasında kare açı oluşacağını belirtti ve bunun etki süresinin ise 3 gün olacağını duyurdu.

Dinçer Güner, olumsuz etkileri için vatandaşları uyardı ve "dikkatli olunması gereken bir gün " dedi ve "İnternet üzerinden alışveriş yaparken dikkat edin, güvenmediğiniz sitelerden alışverişler yapmayın" uyarısında bulundu.

Güner, "Aşırı eleştirel olmak, ilişkilerde gerilimlere neden olabilir. Gizli saklı belgeler, bilgiler, ses kayıtları ortaya çıkabilir." paylaşımında bulundu.

İŞTE DİNÇER GÜNER'İN ACİL UYARISI

BÜYÜK İLETİŞİM KRİZLERİNE DİKKAT!

Merkür ile Pluton arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün

Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gün. Gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içinizde, dikkatli olunması gereken bir gün. Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya çok fazla eleştiri yapabileceğiniz bir gün, ama dikkat edin ve sözlerinizle kalp kırmayın.

Yaşamınızda gerçekleri öğrenmeye karşı adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Resmi işlerinizi hallederken, resmi makamlarda iletişim kuracağınız kimselere karşı daha yapıcı ve nazik davranmaya çalışın.

Bugün diğer insanlarla iletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak başınıza daha çok iş açmanıza yardımcı olur sadece. Projelerinizi, fikirlerinizi kimselerle paylaşmamaya özen gösterin, bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir. İnternet üzerinden alışveriş yaparken dikkat edin, güvenmediğiniz sitelerden alışverişler yapmayın

İnsanlar, fikirlerini veya görüşlerini dayatma eğiliminde olabilir ve bu, çatışmalara yol açabilir. Belirli fikirler, düşünceler veya konular etrafında takıntılı olma eğiliminde olabilirsiniz.

Aşırı eleştirel olmak, ilişkilerde gerilimlere neden olabilir. Gizli saklı belgeler, bilgiler, ses kayıtları ortaya çıkabilir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin