Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim diyen Teoman: Büyük hayallerim, büyük ideallerim yok, hayatın keyfini çıkarmaya çalışıyorum

tv100'de yayımlanan Berber Muhabbeti'ne konuk olan Teoman ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Çocukluk hayalinin Rock yıldızı olmak olduğunu ve bunu başardığını söyleyen Teoman, "Büyük hayallerim, büyük ideallerim yok, hayatın keyfini çıkarmaya çalışıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim diyen Teoman: Büyük hayallerim, büyük ideallerim yok, hayatın keyfini çıkarmaya çalışıyorum

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu’nun tv100’deki sevilen programı ‘Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Teoman oldu.

Şükrü Dudu'nun sorularını yanıtlayan Teoman samimi cevaplar verdi. 

PANDEMİDEN SONRA DEĞİŞTİ

 Gençlik sırrını anlatan rock yıldızı Teoman, gençliğine göre daha sağlıklı yaşadığını belirterek, “Aslında çokta değişmiyorsun. Gençliğinden daha sağlıklı yaşıyorsun gençliğinden. Spor yapıyorum, zaten çok fazla yemem. Bizim yaş grubunda kilo problem oluyor. Spor yapıyorum ve daha sağlıklı yaşıyorum. Biraz çalışıyorum, aslında şöyle bir şey; eskiden sadece kendim için takılırdım fakat pandemiden sonra dedim ki kendime ‘Sadece şarkı yazarı değilim ben Teoman müessesesinin sahibiyim, yani yanımda 30 kişi çalışıyor. Geniş kapsamlı bir Türkiye turnesinde 6-7 bin kişiye iş sağlayan bir kişiyim. Artık kendimi bir müessesini CEO’su olarak düşüneyim. Ben eski tek başıma artık serseri, tek tabanca Teoman diye düşünmeyeyim’ dedim. Küçük detaylarla uğraşarak, 4 sene içerisinde hoşnut olduğum bir yere geldi bu Teoman müessesesi” ifadelerini kullandı.

Teoman, hayatın ise oyun olduğunu belirtti. Teoman sözlerinin devamında şu anda da çok yoğun çalışmadığını belirterek, “Hatta bir sürü kişiye de ‘Beni fazla zorlamayın’ diyorum. Büyük hayallerim, büyük ideallerim yok, hayatın keyfini çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Teoman, çok büyük hayali olmadığını belirterek, istediği her şeyi yaptığını belirtti. Teoman, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Olmayacak hiçbir şeyi düşünmüyorum. Ben kolay hedefler koyuyorum kendime. Ekonomi ile de büyük hayallerim olmadığı için, o insanları yadsıyor değilim. Bütün hayatımı sadece para kazanmaya ve çalışmaya vermeyeyim diye düşünüyorum. Çalışıyorum dediğim paraya dair şeyler değil. İki tane genç müzisyenle single yaptım. Gençleri seviyorum. Birbirlerine tecrübeni aktarmak istiyorsun. Daha huzurluyum. Faydalı olduğumu bilmek, birilerini mutlu ediyor olmak ben de iyi bir his yaratıyor.

KIZIMLA ORTAK ÇOK ŞEY BULAMIYORUM

Şükrü Dudu’nun, ‘Kızınla en sevdiğin diyaloğun ne?' sorusuna yanıt veren Teoman, “Açıkçası ortak çok şey bulamıyorum. Şarkı söylemek istiyor zaten piyano falan da çalıyor, çok zeki, çalışkan, başarılı birisi. Annesiyle yaşıyor, annesinin kızım üzerindeki hakkı benden çok daha büyük. Her pazartesi günü beraberiz. Onunla yemeğe gideriz, küçük küçük şeyler yaparım.

Bir daha çocuk düşünmediğini ve daha da evlenmeyeceğini belirten Teoman, “Magazinciler soruyor tabii ama ben de onları güldürmek için 80’imden sonra diyorum. İnsanlar gülümsesin istiyorum” dedi.

"ÖLMEDİĞİMİ FAKS ÇEKEREK KANITLADIM"

2000’li yıllarda ‘Teoman’ öldü haberlerine de açıklık getiren ünlü şarkıcı “O zamanlar teknoloji de gelişmediği için ölmediğimi kanıtlayamıyorduk. Öyle faks çekerek, fotoğraf çekerek kanıtlamaya çalışıyorduk. İngiltere’deyken “öldü” haberleri çıkmıştı. O yüzden zor olmuştu. Bir de korkuyorsun annen duyarsa diye. Sevdiklerini arıyorsun ki üzülmesinler diye.

ESKİLERİN ROCK STARLARI ARTIK RAP

Son yıllarda rap müziğe artan ilgiyi yorumlayan Teoman, “Dünyanın yeni müziği rock değil. Şu anın müziği rap, hiphop gibi şeyler, gençleri onlar daha çok sürüklüyor. Kolay yapılıyor ama içlerinde çok değerli insanlar var, onlar parlıyorlar. Eskilerin rock starları artık rap…” ifadelerini kullandı.

Teoman, sözlerinin devamında çok fazla müzik dinlemediğini de belirtti. 13 yaşında rock yıldızı olmaya karar verdiğini belirten Teoman, “Sonra da kendimi ona hazırladım. Rock yıldızı olmak çok önemli bir şey değil ama çocukluk hayalini gerçekleştirmiş bir adamım”

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin