Çocuklarıyla oyun oynayanlar dikkat. Ödüllü çizgi dizi Bluey'in oyunu da çıktı

2018'de yayınlanmaya başladığı günden itibaren izlenme rekorları kıran, IMDB'de 9.4 puana ulaşan ödüllü çizgi dizi Bluey'in bu kez oyunu çıktı. 17 Kasım'da piyasaya çıkan oyun eleştirmenlerden de yüksek puan aldı.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklarıyla oyun oynayanlar dikkat. Ödüllü çizgi dizi Bluey'in oyunu da çıktı

Empati ve farkındalık geliştiren, Avustralya yapımı başarılı çizgi dizi Bluey’nin artık bir de bilgisayar oyunu var. 2018’de ABC Kids’de prömiyerini yapan ve yayınlandığı günden itibaren oldukça beğenilen Bluey, anne, baba ve iki çocuktan oluşan Heeler ailesinin maceralarını anlatıyor.

Okul öncesi çocuklar için tasarlanan ancak dünya genelinde birçok yetişkini de ekrana kilitleyen Bluey, pedagojik açıdan başarılı anlatımıyla dikkat çekti ve ulusal ve uluslararası çok sayıda ödül kazandı. Dizinin IMDB puanı 9.4 gibi erişilmesi zor bir noktada. Türkiye’de Disney Plus platformunda izlenebilen bu başarılı çizgi dizinin bilgisayar oyunu da şimdiden ebeveynlerin radarına girdi.

AİLELER HEP BİRLİKTE OYNAYABİLECEK

Artax Games tarafından geliştirilen ve Outright Games’in BBC Studio ortaklığıyla yayına sunduğu Blue oyunu 17 Kasım’da piyasaya sürüldü. Oyun, ilk izlenimleri itibariyle eleştirmenlerden yüksek puanlar almaya başladı. Dört kişiye kadar birlikte oynanabilen oyunda Heeler ailesinin kontrolü bu kez interaktif olarak çocuklara ve ebeveynlere geçiyor. Ailelerin birlikte oyun oynayabilmesinin önemini yeni bir platforma taşıyan Bluey oyunu hem konsollarda hem de bilgisayarda oynanabiliyor. Oyunun Türkiye’de Steam üzerinden çıkış fiyatı 725 TL.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin