Çocuklar, “Teleskop” şarkısına eşlik ederken gökyüzünde gezintiye çıkacaklar

TMC ÇOCUK, merak uyandıran yeni şarkısını çocuklarla buluşturuyor! Yepyeni şarkı “Teleskop” tüm dijital platformlarda yayına girdi!

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar, “Teleskop” şarkısına eşlik ederken gökyüzünde gezintiye çıkacaklar

Bilinmeyeni keşfetmek her zaman, her yaşta heyecan vericidir. Çocuklar ise bilinmeyeni keşfederken, yaşadıkları dünyayı öğrenmek ve çevresinde gördüklerini anlamlandırmak için çok fazla soru sorarlar. Teleskop aracılığıyla gökyüzünü keşfetmek onlar için keşfetme ve öğrenme kapılarını açan büyüleyici bir deneyimdir. Gökyüzü gözlemleri sırasında öğrendikleri her yanıt başka bir soruyu peşinde getirir. Bu devam eden soru yanıt döngüsünde çocuklar; yıldızlar, gezegenler, güneş sistemi, uydular ve hatta asteroitlerle ilgili sorularına cevap arar. Matematik, fizik gibi bilim dallarıyla da tanışır ve bu alanlarla da ilgili hale gelirler.

Çocuklar, “Teleskop” şarkısına eşlik ederken gökyüzünde gezintiye çıkacaklar

Çocuklar, hazırlanan “Teleskop” şarkısına eşlik ederken gökyüzünde gezintiye çıkacaklar. İnteraktif olarak hazırlanan “Teleskop” şarkısının sözü ve müziği Aysuda Ülkü Zeren’e, düzenlemesi ise Ceyda Pirali’ye ait. Şarkının renkli müzik videosu da Küp Prodüksiyon tarafından hazırlanarak çocukların beğenisine sunuldu.

Çocuklar, “Teleskop” şarkısına eşlik ederken gökyüzünde gezintiye çıkacaklar - Resim : 2

TMC ÇOCUK, birbirinden eğlenceli ve öğretici içerikleriyle çocukların dünyasına yeni şarkılarıyla eşlik etmeye devam edecek.

 

Etiketler Teleskop
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin