Çocuklar kamyoneti kaçırıp çarpa çarpa gitti. Sultangazi'de korku dolu anlar

İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre arkadaşıyla birlikte babasının çalıştığı işyerine ait kamyoneti kaçıran çocuk, park halindeki araçlara çarparak zarar verdi. Sokakta çocukların oynadığı sırada meydana gelen olayda faciadan kıl payı dönüldü. 

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar kamyoneti kaçırıp çarpa çarpa gitti. Sultangazi'de korku dolu anlar

Geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda öğrenilenlere göre 16 yaşında olan A.E., arkadaşıyla birlikte babasının iş yerine ait kamyoneti kaçırdı.

Kamyonet ile dolaşmaya başlayan iki çocuk ara sokaklara girerek yaklaşık 10 araca çarparak zarar verdi. 

Çocuklar aracı sürerken sokaktaki vatandaşlar sağa sola kaçıştı.

MOTOSİKLETLİ VATANDAŞ ÇOCUKLARI ENGELLEDİ

Kaçan çocukların başka araçlara ve kendilerine zarar vermemesi için motosikletle giden bir vatandaş, önlerini keserek çocukları durdurdu. Ardından çocuklar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Aracı zarar gören vatandaşlar ise çocuklardan şikayetçi oldu.

Çocuklar kamyoneti kaçırıp çarpa çarpa gitti. Sultangazi'de korku dolu anlar

"BİR ÇOCUK EZİLSEYDİ SORUMLUSU KİM OLACAKTI?"

Sokakta yaşayan Ferdi Engin isimli vatandaş, "Burada duruyorduk arkadaşlarla beraber. Çocuklar falanda burada oynuyordu. Bir anda sokağa kamyonet girdi ve yukarıda bir arabaya vurdu, aynasını kırdı. Fark edemedik, sonra sarı arabaya vurunca peşinden seslendik. Hiç durmaksızın bu motorda çanta vardı, motoru yıktı. Bu arabanın üzerine doğru buradan sola dönerek alt sokağa girdi, orada da birkaç arabaya vurmuş. Sonra yukarıdan döndü, şurada iki sokak arkada önünü keserek durdurduk. Daha sonra iki tane inen çocuktu zaten. Araç babasının şirket aracı imiş, kaçırmışlar. Babasının da haberi yokmuş. Sonrasında buradaki araç sahipleri falan hepsi şu an karakolda ifade veriyorlar. Bizim burada mahallede setler vardı inşaatlar yapılırken, hep söküp attılar. Sonrasında başvurduk gelip kurmadılar. Burada çocuklar oynuyor ve riskli durumda. Belediyeden ricamız gelsinler artık şu mahallenin problemlerini çözsünler, biz de bu tarz şeylerden mağdur kalmayalım. Ailelerden de lütfen duyarlı olmalarını rica ediyoruz, çocuklarınıza dikkat edin. Çocuklarınızın içinde bulunduğu araç bir çocuğu ezmiş olsaydı sorumlusu kim olacaktı. Maddi hasar karşılanır ama manevi hasar kesinlikle karşılanamaz" dedi.

Çocuklar kamyoneti kaçırıp çarpa çarpa gitti. Sultangazi'de korku dolu anlar - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin