Çocuk kanalı diğer kanalları geçti, yeni sürprizler hazırlıyor

Planet Çocuk, yeni yayın dönemi için yeni projeler geliştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk kanalı diğer kanalları geçti, yeni sürprizler hazırlıyor

Nisan ayı içinde bütün haber kanallarının da yer aldığı yarı zamanlı ölçümlenen izlenme oranlarında  5-11 izleyici hedef kitlesine ulaşmanın yanı sıra Total izleyici hedef kitlesinde de 1. olan Planet Çocuk kanalı Mayıs ayında da birinciliğini koruyor.



Kanalın, tüm gün performansında tam zamanlı ölçümlenen 3 ulusal kanalı, OPT (07:00-20:00) performansında geride bıraktığı da görülüyor.



Ayrıca bütün kanallar arasında 5-11 hedef kitle OPT (07:00-18:00) performansıyla birçok ulusal kanalı geride bırakarak 6. sırada yer alan Planet Çocuk'un bu yükselişi uluslararası platformlarda da dikkat çekmeye başladı.



Kanal yöneticilerine özellikle Avrupa ve Rusya, Ukrayna ve Azerbeycan’dan animasyon ve ortak yapımlar için talepler gelmeye başladı. Kanal yöneticileri uluslararası çizgi yapımlar için görüşmelere başladıklarını duyurdu.



Genellikle, klasik çizgi filmlere yer veren Planet Çocuk kanalı bir yıldır yerli yapımcılarla da çalışmaya başladı. Kanal, Pepee'nin yapımcılarından Lelikove ve Ayas isimli iki yeni çizgi filmi yayınlamaya başladı.



Planet Çocuk'un Haziran, Temmuz aylarında yayın hayatında yeni çizgilere yer vereceğini, Eylül ayı içinse, yepyeni bir proje hazırlığında olduğunu belirtiliyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin