Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Star'ın iddialı dizisi, ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

1441 Productions imzasını taşıyan Star’ın merak uyandıran yeni dizisi 'Çocuk'un yayın günü belli oldu. Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı 'Çocuk' 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.



Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.





Dizinin kısaca genel hikayesi ise şöyle; Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır. Bu sırın mührü de Efe’dir. Efe aslında Asiye’nin öz torunudur. Ve Asiye ne pahasına olursa olsun Asiye bu sırrı korumaya kararlıdır.



Sevilen isimleri, etkileyici hikayesi ile “Çocuk” ’a kalbinizde yer açın. “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi akşamı Star’da başlıyor.



"Çocuk dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Çocuk dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!" Galerisine Göz At



Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu!



Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 2



Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin