'Çocuk da düğün gibi sürpriz olsun herkese'

Burcu Esmersoy, evliliğiyle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Çocuk da düğün gibi sürpriz olsun herkese'

Sürpriz bir düğünle hayatını Berk Suyabatmaz’la birleştiren Burcu Esmersoy, “10 aylık bir ilişkimiz vardı ama birinci ayımızdan beri evlilik konuşuyorduk, kafamızda olan bir şeydi” dedi.



İki hafta önce iş adamı Berk Suyabatmaz’la New York’ta dünyaevine giren Burcu Esmersoy, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Gazetecilerle sohbet edip, sorularını yanıtlayan sunucu, keyifli haliyle dikkat çekti. Evliliğin perde arkasını anlatan Esmersoy, “10 aylık bir ilişkimiz vardı ama birinci ayımızdan beri evlilik konuşuyorduk, hep kafamızda olan bir şeydi. Bize kalsa, Türkiye’de bir belediyede evlenebilirdik... Ama sonra töreni New York seyahatimizle birleştirmeyi düşünüp, böyle bir plan yaptık” şeklinde konuştu.



Yaz sonu Türkiye’de bir kutlama gerçekleştireceklerini söyleyen sunucu, “Düğün tadında bir organizasyon düzenleyerek, arkadaşlarımla eğlenmek istiyorum” dedi. “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusu karşısında gülen Esmersoy, “İnşallah. Ama bu konu da düğün gibi sürpriz olsun herkese” açıklamasını yaptı. Çift, New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah kıymış ve törene Suyabatmaz’ın ailesi ile sunucunun kız kardeşi Müge Esmersoy katılmıştı. (Milliyet)



'Çocuk da düğün gibi sürpriz olsun herkese'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin