Çocuğun yanında iğrenç hareketler. Cinsel içerikli canlı yayın açtı, para istedi

TikTok'ta bir kadın canlı olarak cinsel içerikli yayın yaptı. Yayını çocuğunun yanında açan kadın takipiçlerinden para istedi. Sosyal medyada hızla yayılan o video, kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin gözaltına alınması için talimat verdi

Google Haberlere Abone ol
Çocuğun yanında iğrenç hareketler. Cinsel içerikli canlı yayın açtı, para istedi

Türkiye'de son dönemlerde 7'den 70'e herkes tarafından kullanılan TikTok, kullanıcılara para kazandırıyor. Bu sefer gelen görüntüler büyük tepkilere yol açtı. Küçük çocuğunun yanında erotik canlı yayın açan kadın, yayında para topladı.

ÇOCUĞUNUN YANINDA EROTİK YAYIN AÇTI

TikTok üzerinden hediye gönderen kullanıcılar yayın açan kişiye para göndermiş oluyor. Yayın açan kadın yayında takipçilerinden hediye göndermelerini istedi.

Yeşil uzun elbisesini yukarı kaldırarak dekolte veren kadının videosunda sonlara doğru çocuğu kameranın kadrajında göründü.

Hem çocuğunun sorularına yanıt verip hem de erotik hareketler yapmaya devam etti.

Sosyal medyada hızla yayılan o video, kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı.

GÖZALTI KARARI

Tespit edilen söz konusu video kaydı içeriğinin müstehcenlik ve hayasızca hareketler suçları kapsamında kalabileceğini değerlendiren savcılık, kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli hakkında resen soruşturma başlattı.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin gözaltına alınması için talimat verdi.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin