Çocuğu da alıp 2 buçuk milyonluk ürün çaldılar. Güvenlik kamerasındaki görüntülerini reddettiler

Adana'da yüzlerini başörtüsü ile saklayıp 17 apartman dairesine giren kişiler yaklaşık 2 buçuk milyon TL değerindeki ziynet eşyası, elektronik eşya ve para çaldı. İşte güvenlik kamerasına yansıyan olayın ayrıntıları...

Google Haberlere Abone ol
Çocuğu da alıp 2 buçuk milyonluk ürün çaldılar. Güvenlik kamerasındaki görüntülerini reddettiler

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde 17 apartman dairesinden yaklaşık 2 buçuk milyon TL değerindeki eşyaların çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Ekipler Osmaniye'den gelen 2 kadın ile bir kız çocuğunun evlere çelik kapılarını zorlayarak girdiğini öğrendi.

Apartmandaki güvenlik kamerası görüntülerini inleyen ekipler, Elvan Ç. (20), Nazar G. (20) ve kız çocuğu B.Ç.' (13) adındaki şüphelilerin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğunu tespit etti. 

DEĞERLİ EŞYALARI ÇALDILAR

Yüzlerini başörtüsüyle gizleyen şüphelilerin hırsızlık yaptığı apartmana girip çıkarken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerden, şüphelilerin 1 Ekim’de, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’ndeki bir apartmanın 13’üncü katındaki Mustafa B.’nin evinden 50 bin liralık ziynet eşyası çaldığı öğrenildi. Aynı şüphelilerin, 11 Ekim’de ise Önder B.’nin, Pınar Mahallesi’ndeki evinden de 50 bin lira değerindeki 2 cep telefonu, 2 saat ve 2 güneş gözlüğü çaldığı tespit edildi.

Çocuğu da alıp 2 buçuk milyonluk ürün çaldılar. Güvenlik kamerasındaki görüntülerini reddettiler

GÜVENLİK KAMERASINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ REDDETTİLER

Tespitler üzerine harekete geçen ekipler şüphelileri Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde sokakta yürürken yakaladı. Şüpheliler emniyetteki sorgularında hırsızlık yapmadıklarını, görüntülerdeki kişilerin kendileri olmadığını iddia etti. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çaldıkları eşyalar bulunamadı.

Çocuğu da alıp 2 buçuk milyonluk ürün çaldılar. Güvenlik kamerasındaki görüntülerini reddettiler - Resim : 2

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen Elvan Ç., Nazar G. ile B.Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin