Coco Chanel ve İslam birlikte gider mi? Guardian, Âlâ dergisini haber yaptı

Guardian, okuyucularına Âlâ dergisini tanıttığı haberinde Türkiye'nin orta sınıf kadınları ile İslami dindarlığın modada karıştığına dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Coco Chanel ve İslam birlikte gider mi? Guardian, Âlâ dergisini haber yaptı

Guardian gazetesi, okuyucularına Âlâ dergisini tanıttığı haberinde Türkiye'nin orta sınıf kadınları ile İslami dindarlığın modada karıştığına dikkat çekerek, "Coco Chanel ve İslam birlikte gider mi?" diye sordu.



Türkiye'de tartışmalara konu olan ve modern tesettür giyimin inceliklerini anlatan Âlâ dergisi İngiliz Guardian gazetesinde geniş bir habere konu oldu. Türkiye'nin orta sınıf kadınları ile İslami dindarlığın modada birlikte karışmasını konu eden Guardian, Türkiye'nin yüksek tirajlı Âlâ adlı moda dergisinin "Coco Chanel ve İslam birlikte gider mi?" sorusuna olumlu yanıt verdiğini anlattı. 



Âlâ dergisinde yer alan başörtülü modellerin, yeni burjuvazinin zenginliğine ve özgüvenine dokunduğuna dikkat çektiği haberinde Guardian, Âlâ dergisinde yer alan başörtülü modellerin, yeni burjuvazinin zenginliğine ve özgüvenine dokunduğunu söyledi. Guardian, Âlâ adlı moda dergisinin editörünün görüşlerine yer verdiği haberinde, Türkiye'de son 10 yıldaki ekonomik gelişmelerin İslami muhafazakâr yaşam tarzını normalleştirdiğine değindi. ANKA


Etiketler ala guardian islam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin