CNN Türk'ün ekran yüzlerinden 15. yıla özel 'rocks' temalı pozlar!

Kanalın ekran yüzleri, 15. yıla özel çekimler için objektif karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'ün ekran yüzlerinden 15. yıla özel 'rocks' temalı pozlar!

11 Ekim 1999 tarihinde yayına başlayan CNN Türk'ün ekran yüzleri, kanalın 15. yılına özel çekimler için objektif karşısına geçti.



Fotoğrafçı Mehmet Turgut, Hello Dergisi için CNN Türk yüzleriyle 'CNN Türk Rocks!' konseptli özel bir çekim yaptı.



15 yıldır CNN Türk'te '5N1K' programıyla buluşan Cüneyt Özdemir, 'Tarafısız Bölge' ile gündemdeki tartışmaları ekrana taşıyan Ahmet Hakan, 'Ne Oluyor' ve '360 Derece' programlarının sunucusu Şirin Payzın, 'Burada Laf Çok' programını sunan Mesut Yar, hava durumu tahminlerini izleyiciye aktaran Bünyamin Sürmeli, deneyimli haber sunucuları Başak Şengül, Saynur Tezel, Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü, ekonomi yorumları yapan Emin Çapa, spor haberleriyle ekrana gelen Cem Yılmaz ve kültür-sanat dünyasından haberleri ekrana taşıyan 'Afiş'in sunucusu Nefise Karatay, CNN Türk'ün 15. yılını kutlamasıyla ilgili şunları söyledi:



Şirin Payzın: "Türkiye'nin gündemi, siyasetin gündemindeki sert tartışmalar, gazeteci olarak özgür kalabilme, yazabilme, konuşabilme mücadelesi derken 15 yılı geride bıraktık. Her gün haber için koşturduk. Şöyle bir bakıyorum, bizi yaşlandırmış mı? Hayır, gençleştirmiş. Aynı enerjiyle devam."



Nefise Karatay: "Türkiye'nin hızlı değişen gündeminde üretimi ve sanatı görünür kılmak, nefes almayı hatırlatmak gibi. Bazen bir cümleyle, renkle ya da bir film karesiyle insanın hayata bakış açısını değiştiren sanatın her an içinde olmak CNN Türk'ün bana tanıdığı bir ayrıcalık. Daha nice yıllara birlikte yol almak dileğiyle..."



Ahmet Hakan: "CNN Türk'ün 15 yıllık macerasının yakın tanığıyım. 5 yıl izleyici olarak, 10 yıldır da içinde yer alarak. 15 yıl için şunu söyleyebilirim: İyi ki CNN Türk var."



Saynur Tezel: "15 yıl olmuş bile... Daha dün gibi... Keşke 24 saat haber kanalı Türkiye'de olsa veya ben ABD'ye gidip şansımı denesem gibi en uçuk hayalleri kurarken... Hayalleri gerçek yapan, haber yayıncılığının esası ve ilkelerini, evrensel standartlarda ve özveri ile benimseyip uygulayan ‘yayında ve yapımda emeği geçen herkese nice nice mutlu yıllar..."



Nevşin Mengü: "Daha yolun başı."



Cüneyt Özdemir: "15 yıldır canlı yayındayım. Kendimi bir haber kanalında çalışmaktan çok BBG evinde gibi hissediyorum. Ekranda canlı yayında olgunlaştım desem yalan olmaz. CNN Türk'te savaşlar, felaketler, olimpiyatlar, dünya kupaları takip ettim. Değişmeyen tek şey her gün haber yaparken ilk günkü istek ve enerjim oldu. Ben CNN Türk’e ne kattım tam olarak bilemiyorum ama CNN Türk benim hayatıma çok renk kattı."



Cem Yılmaz: "Sporun içinde olmak, spor ile yaşamak ve yaşatmak, enerjik bir iş hayatının içinde olmamı sağladı. Meslek hayatımın neredeyse yarısını geçirdiğim ve 10 yıl önce katıldığım CNN Türk ailesinde günlük haber akışı, özel röportajlar, özellikle dünyanın 6 kıtasında yaptığımız Formula 1 yayınları ve futbol programları heyecanımı hep üst seviyede tuttu. CNN Türk'te tempo ve hareket dolu geçen 10 yılın ardından şimdi 15’inci yılı kutluyoruz, nice yıllara CNN Türk..."



Bünyamin Sürmeli: "CNN Türk 15 yaşında, benim de CNN Türk'teki 15. yaşım. CNN Türk'teki ilk yılımda öğrenciydim, gündüz üniversite, akşam ve gece işteydim. Bünyem hangi güçle 1 yıl bu hıza dayandı bilmiyorum. Ama aynı güç, aynı CNN Türk'te yeni programlar, yeni projeler yaptırıyor bana. Enerji hiç düşmeden, heyecan hiç azalmadan. Bilenler bilir, CNN Türk yeni fikirlerin, yeni projelerin hep önünü açmıştır. İyi ki CNN Türk doğmuş..."



Mesut Yar: "Genç CNN Türk'ün ergenliğe yeni giren eğlence programıdır Burada Laf Çok. Kahkahayla kaygı arasında gidip gelir. Fantastiktir, kahkahasını buradan;ciddi olma çabasındadır, kaygısını da buradan alır. Ekranda yarattığı fark ise her gece izleyicisini konuk koltuğuna oturtabilme yeteneğindedir. Zeki, samimi, eğlenceli, sivilceli ve fantastik."



Başak Şengül: "Haber her zaman akar; koşu hiç bitmez. Koşacağınızı bildiğiniz zaman nefesinizi ona göre ayarlarsınız. Habercinin yaşlanmaya vakti olmaz... Tarihe tanıklık ederek geçirdiğimiz her gün heyecan, heves ve merakla başlar. CNN Türk'ün kapısından girdiğimde henüz genç bir üniversite öğrencisiydim. Zaman geçti ama ben CNN Türk'e ilk adım attığım yaş ve heyecandayım... Tek fark; koşarken şimdi tecrübelerimi de taşıyor olmam."



Emin Çapa: "Kanala geldiğimde ben bile gençtim... 32 yaşında CNN Türk'ün kapısından hangi heyecanlı girdiysem, şimdi de aynı heyecanla giriyorum. İnsanın şarkılar söyleyerek geldiği bir işinin olması harika."



"CNN Türk'ün ekran yüzlerinden 15. yıla özel 'rocks' pozları!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin