CNN Türk'ten seçim sürprizi! İlke imza atacak!

Seçim akşamı CNN Türk yayınında bir ilke imza atılacak. İşte, kanalın seçim sürprizinden detaylar!

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'ten seçim sürprizi! İlke imza atacak!

7 Haziran Genel Seçimleri'nde CNN Türk'ün kapıları Cnnturk.com'dan izleyiciye açılıyor.

 

Cnnturk.com'da yapılacak canlı yayınla bir ilke imza atılacak.

 

CNN Türk Planlama Editörü Cansel Poyraz Akyol ve CNN Türk Ekonomisti Cem Seymen'in sunumuyla ekrana gelecek seçim özel internet yayınında haberin mutfağına gidilecek.

 

7 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Cnnturk.com'da başlayacak programda seçim yayınlarının arka planı izleyiciye aktarılacak.



CNN Türk'ten seçim sürprizi! İlke imza atacak!

 

CNN Türk Planlama Editörü Cansel Poyraz Akyol, Cnnturk.com'un seçim sürprizini Medyatava'ya şöyle değerlendirdi:

 

"Seçim gecesi CNN Türk, yayında bir ilke imza atacak.

 

Seçim günü haber merkezinin kapıları açılacak. Kullanıcılar Cnnturk.com'a girdiklerinde bir ekranla karşılaşacaklar. CNN Türk Haber Merkezi'nin arka planında neler oluyor canlı canlı izleyebilecekler. Ayrıca CNN Türk'e konuk olanlar dışında sürpriz konuklar olacak. Dijital dünyanın takip ettiği önemli isimler konuk olacak. Ekranda gördüğümüz konuklar, haber merkezindeki halleriyle canlı değerlendirmelerde bulunacak. Süren bir yayının arka planını aktaracağız. Türkiye'nin her yerindeki muhabirlerimize canlı yayında bağlanacağız.

 

Artık insanlar yayınları çoklu ekrandan takip ediyor. Yani aynı anda hem TV izliyor, hem telefonundan, tabletinden, bilgisayarından sosyal medyayı ve interneti takip ediyor. Bir grup insan var ki, onlar zaten hiç televizyonu açmıyor, tüm olup biteni dijital mecralardan takip ediyor. İşte, bu kullanıcılara özel ayrı bir yayın yapacağız. Tamamen Cnnturk.com'a özel kesintisiz bir canlı yayın yapacağız."



 



Burcu KILIÇARSLAN / Medyatava 



burcu.kilicarslan@medyatava.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin