CNN Türk'te ortam gerildi! Gazeteci konuk stüdyoyu terk etmek istedi

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne oluyor? programına, Abdülkadir Selvi ile Faruk Mercan arasında sert diyologlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'te ortam gerildi! Gazeteci konuk stüdyoyu terk etmek istedi

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne oluyor? Programına Yeni şafak yazarı Abdülkadir Selvi ve gazeteci Faruk Mercan arasında yaşanan tartışma damga vurdu. 2014 yılının değerlendirmesinin yapıldığı programda iki arasında gerginlik çıktı.



Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın 17 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınmasının ardından duruşma görüntülerinin internete sızması ile ilgili olarak ikili arasında sert diyaloglar yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selvi’nin ‘haddini sana bildirim’ sözlerine Mercan, ‘terbiyesiz' diyerek stüdyoyu terk etmek istedi.



Şirin Payzın ise tartışmanın büyümesi üzerine reklama gitmek zorunda kaldı. Reklam sonrası Faruk Mercan programa tekrar katıldı. Fakat Selvi ile tartışmanın devam etmesi üzerine programı tekrar terk etmek istedi. Diğer konukların ve Payzın’ın ortamı sakinleştirmesi üzerine Mercan programa devam etti. 



"CNN Türk'te ortam gerildi! Gazeteci konuk stüdyoyu terk etmek istedi" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin