CNN Türk'te flaş ayrılık! Sevilen isim 21 yıldır çalıştığı kuruma veda etti

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan haber kanalı CNN Türk'te yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Kanalın sevilen ismi, kurumla yollarını ayırdı.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'te flaş ayrılık! Sevilen isim 21 yıldır çalıştığı kuruma veda etti

CNN Türk'te 21 yıl 3 aydır görev yapan meteoroloji mühendisi ve hava durumu sunucusu, nam-ı diğer 'Havayı Koklayan AdamBünyamin Sürmeli, kanalla yollarını ayırdı.

Deneyimli isim ayrılığı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla 'Allahaısmarladık' diyerek duyurdu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Havayı Koklayan Adam (@bunyaminsurmeli)'in paylaştığı bir gönderi

Bünyamin Sürmeli kimdir?

2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Meteoroloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sürmeli, Meteoroloji Mühendisliği bölümünde öğrenciyken, 1997'de, amatör olarak hava tahmini ile uğraşmaya başladı. Kadir Çöpdemir ve Geveze ile tanışmasıyla radyoya telefonla bağlanarak hava durumu sunmaya başladı. Bu programlar sırasında Geveze tarafından takılan "Havayı Koklayan Adam" lakabıyla anılmaya başladı.

Üniversite öğrenimi sürerken CNN Türk'ten teklif gelmesiyle profesyonel iş hayatına atıldı. İlk yıllar grafikler ve kendi sesiyle hava durumu bülteni hazırlayan Sürmeli, 2001 yılından itibaren programının editörü oldu. Haftasonları ekranda haber bülteni içerisinde hafta sonu detaylarını vermeye başladı. 2001 yılında ise hava durumu sunmaya başladı.

Ayrıca Sürmeli, AKUT, GEA ve İstanbul Yelken Kulübü gibi oluşumlara meteoroloji eğitimi vermektedir. Bunların yanı sıra Hürriyet Gazetesi'nde ve Yatch Türkiye Dergisi'nde yazarlık yapan Sürmeli, üniversite ve liselerde söyleşiler ve seminerler vermektedir.

CNN Türk'te flaş ayrılık! Sevilen isim 21 yıldır çalıştığı kuruma veda etti

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin