CNN Türk'te flaş ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?

Demirören Medya Grubu bünyesinde yayın yapan CNN Türk'te 12 yıldır başarılı bir şekilde yayın yapan ünlü ekran yüzü, sosyal medya hesabından kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk'te flaş ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?

Demirören Medya Grubu bünyesinde bulunan CNN Türk kanalından ayrılık haberi geldi.

Yaklaşık 12 senedir CNN Türk'te ekran yüzü olarak çalışan Büşra Sanay, kanalla yollarının ayrıldığını açıkladı. Ayrılığın karşılıklı anlaşma yoluyla gerçekleştiği ifade ediliyor...

Ayrılık haberini Twitter hesabı üzerinden duyuran Büşra Sanay, "12 yıldır çalıştığım Cnn Türk kanalı ile yollarımızı ayırdık.” ifadelerini kullandı.

CNN Türk'te flaş ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti?

BÜŞRA SANAY KİMDİR?

26 Kasım 1986'da İstanbul'da doğan Büşra Sanay, İstanbul 50. Yıl İnşaa Lisesi'nden 2003’te mezun olduktan sonra gittiği Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde yüksek öğrenimini tamamladı.

2006’da eğitim gördüğü üniversitenin televizyon kanalı ÜNTV'de ilk ekran deneyimini sunduğu kültürel program ile yaşadı. Okul bittikten sonra 2008'de CNN Türk haber kanalı ve ardından 2009'da Cumhuriyet Gazetesi'nde staj görerek profesyonel oldu. 2010’dan itibaren uzun yıllardır çalıştığı CNN Türk haber kanalında hafta içi ve hafta sonu haber kuşaklarında sunuculuk yapan Büşra Sanay, 2015’te gerçekleştirdiği "Türkiye'de Ensest Gerçeği" konulu özel haberiyle dikkat çekti.

Sanay ayrıca yine bu konuda yazdığı; Kardeşini Doğurmak: Türkiye'de Ensest Gerçeği adlı piyasaya sürdüğü kitabı ile 2018 yılında; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Televizyon Sosyal Bilimler Övgü Ödülü ile mükafatlandırıldı.

Büşra Sanay, 12 yıldır çalıştığı CNN Türk’ten Mart 2021’de ayrıldığını duyurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin