'CNN Türk, Mirgün Cabas’la Her Şey'den beklediği reyting miktarını açıklasın'

Cumhuriyet yazarı, geçtiğimiz gün programı yayından kaldırılan Mirgün Cabas'ı bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
'CNN Türk, Mirgün Cabas’la Her Şey'den beklediği reyting miktarını açıklasın'

Cumhuriyet gazetesi yazarı Tayfun Atay, bugünkü yazısında geçtiğimiz gün CNN Türk'teki görevine son verilen deneyimli televizyoncu Mirgün Cabas'ı bugünkü yazısına taşıdı.



Yazısında, CNN Türk'ün düşük reyting gerekçesiyle "Mirgün Cabas'la Her Şey" programını yayından kaldırmasına tepki gösteren Atay, "CNN Türk’ün, o saat dilimi içinde başlayıp sadece haberlerden bir seçkiyi derinlemesine yorum ve tartışma ile ekrana getiren “Mirgün Cabas’la Her Şey”den beklediği reyting miktarını açıklaması gerekir ayrıca… Açıklasın ki bakalım, inandırıcı mı, değil mi?" ifadelerini kullandı.



İşte, Atay'ın o yazısı:



Mirgün Cabas’la her şey!



Bir haber, yorum, tartışma programı sunucusu olarak Mirgün Cabas’ın farkı, tabiri caizse bir “sağlam mide” olmayı bilmesinden çıkar. Sağlam midenin özelliği, kendisini size bir “karın ağrısı” şeklinde hissettirmemesidir. Yerinde durduğunu bilirsiniz ama o, varlığını sizi rahatsız ederek göstermez hiçbir zaman…



Mirgün, tanıdığım ve stüdyosuna konuk olduğum televizyon yorum-tartışma program sunucuları arasında, konuklarının karşısında kendisini “özneleştirmeyen”, böyle bir derdi, tasası, telaşı, bu yüzden kabına sığamazlığı olmayan tek isimdi.



Diğer programların malûm sunucularına bakın! İster tek konuklu bire bir konuşmalar olsun, ister çok konuklu ateşli tartışmalar olsun, onların nasıl uzmandan daha uzman, bilenden daha iyi bilen, hatta sıklıkla konuklardan çok daha fazla konuşan olduklarını fark edersiniz.



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin