CNN Türk editöründen 'Başarısızlığa Övgü'

Şafak Altun'un 'Başarısızlığa Övgü' isimli kitabı raflardaki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
CNN Türk editöründen 'Başarısızlığa Övgü'

CNN Türk editörü, gazeteci-yazar Şafak Altun'un yeni kitabı 'Başarısızlığa Övgü', Alfa Yayıncılık'tan çıktı.



İnovasyon ve girişimcilik üzerine yazdığı kitaplarla tanınan Altun, yeni kitabında 'başarı ve başarısızlığın' yanıtlarını arıyor.



'Başarısızlığa Övgü'de, Neden başarılı olmak zorundayız?, Dünün lider markaları neden başarısız oldu?, Kodak, Nokia, Motorola, GM ve Ford nerede hata yaptı?, Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs hangi hataları yaptı, hangi başarısız ürünleri çıkardı?, IBM, Microsoft ve Xerox gözlerinin önündeki fırsatları neden göremedi?, Buluşlarıyla modern çağın kapısını açan Thomas Edison, 1000 başarısız deney yapmasaydı yine de ampulü bulabilir miydi? gibi sorulara yanıt aranıyor.



CNN Türk editöründen 'Başarısızlığa Övgü'



Şafak Altun kimdir?



1967'de Tokat Niksar'da doğan Altun, 1989'da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Mezuniyetinin ardından, özel sektörün değişik alanlarında çalıştı.



Medya dünyasına Radyo Mega ve Açık Radyo'da yaptığı programlarla girdi. Gazeteciliğe ise 1994 yılında Nokta Dergisi'nde başladı. Radikal, Kent TV, Süper Kanal, TV8, Dünya ve Platin'de muhabir ve editör olarak çalıştı.



Doğuş Dergi Grubu'nda Proje Müdürü olarak görev alan Altun halen CNN Türk haber editörü olarak çalışıyor.



Altun, düzenli olarak ekonomi ve kurum tarihi ile inovasyon üzerine yazılar ve kitaplar yazıyor.



Bahçeşehir Üniversitesi'nde MBA öğrencilerine 'Girişimcilik ve İnovasyon' üzerine ders veriyor.



Altun'un ayrıca, Yolsuzluğun 100 Yıllık Tarihi, Türk Popüler Tarihinde İlkler, İnovasyonla Başarıyı Yakalayan Türkler, Türk İş Adamının Bilmesi Gereken 101 Ekonomi Hikayesi, Türkiye'de Yabancı Sermaye'nin Tarihsel Gelişimi, İyi Fikir Her Zaman Kazandırır, Atatürk, İnönü, Bayar'ın İktisat Kavgası, Made In Zeki Triko, Büyük Olma Muhteşem Ol, Popüler Ekonomi Masalları, Öncü Girişimciler, Doğanın İnovasyonu isimli kitapları bulunuyor.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin